Vierailija

Kyseessä alaikäisen lapsen käynti lääkärin luona, kahdestaan ilman vanhempaa.

Lapsi on 13v ja potee masennusta ja unettomuutta. Lääkäri oli vanhemmilta kysymättä kirjoittanut tytölle nukkumisen avuksi lääkettä, joka on vain poikkeustapauksissa alle 18v ja aika raju lääke sivuoireiden perusteella.

Jäi kummastuttamaan tuo asia. Periaatteessa itsetuhoinen ja masentunut lapsi olisi voinut hakea satsin apteekista ja ottaa kaikki kerralla??

 

Kommentit (2)

Pakko kysyä että oliko kyseinen lääke sattumalta Lyrica? Minusta tuntuu että siitä on tullut lääkäreiden keskuudessa jokin "muotilääke" mitä määrätään aikalailla kaikkeen, kroonisesta kivusta unettomuuteen ja ahdistukseen. Tosin kyllä se on monella kuulemma auttanutkin noihin. Sivuoireet voivat olla aika kovia noissa lääkkeissä mitkä vaikuttaa kuuppaan millään tavalla, sekä kannattaa aina olla tietoinen että niistä eroon pääseminen voi olla joskus hankalaa, vaikka lopettamisen tekisi vähitellen saattaa ikäviä vieroitusoireita tulla pitkän aikaa.

kuulostaa todella vastuuttomalta. mun mielestä lääkäri teki väärin. en osaa kovin hyvin perustella kantaani mutta mielestäni 13v on ihan lapsi vielä. Joku 16-vuotias ehkä osaakin jo itse päättää omasta lääkityksestään/hoidostaan, mutta että 13-vuotias? 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat