Hei. Lapseni luokassa alettiin keräämään luokan yhteiseen leirikouluun rahaa v. 2010-2011. Yhteisessä vanhempainillassa päätettiin ns. vanhempaintoimikunta ja samalla myös päätettiin sovittu kk-summa jonka jokainen vanhempi laittaisi lapsensa nimissä luokan yhteiselle tilille. Tuo summa oli 20e /kk / lapsi. Ja se tarkoittaisi sitä, että ei tarvitse myydä tai järjestää mitään oheistoimintaa, vaan tuolla sijoituksella saadaan tarvittava leirikouluraha kasaan. Yhtäkkiä tuo vanhempaintoimikunta olikin suunnitellut keskenään kaiken maailman kirpputoria, diskoa, joulumyyjäisiä, karkkien ja suklaapatukoiden myymistä... Diskoon pitää jokaisen ostaa ja tehdä popcornia, joulumyyjäisiin jokaisen vanhemman pitää leipoa jotain jouluista, karkkia/suklaapatukoita/keksiä pitää jokaisen perheen myydä vähintään 11 rasiaa, kirpputorille pitää leipoa suklaapiirakkaa tai pikkupitsoja tai muffinsseja....

 

Tiedän että lapseni luokka on iso ja rahaa tarvitaan paljon viikon reissuun... Mutta jos ensin luvataan, et kuukausiraha luokan tilille riittää niin miksi sitten pitää kehitellä kaikenlaista...?? Kääriikö vanhempaintoimikunta tästä itselleen jotain rahaa.... Vai mihin ne loput kerätyt rahat luokan toiminnasta menevät? En tiedä onko kukaan kysynyt luokan tilinhoitajalta esim tiliotetta... Kai sekin on oltava jokaisen vanhemman nähtävänä?? Kerääkö luokka ja oppilaiden vanhemmat tässä samalla myös niille mukaan lähteville opettajille sitä rahaa, kun ei kai opet näitä reissuja omasta pussistaan maksa??

Kommentit (1)

Rahankeruuseen osallistuminen on vapaaehtoista, myös kuukausilahjoittaminen. jokainen tekee sen, mitä pystyy. Tilinhoitaja on vastuussa tiliotteiden ja kuittien säilyttämisestä. Opettajat pääsevät usein ryhmän mukana ilmaiseksi, eli leirikoulupaikat ei rahasta opettajaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat