Vierailija

Meri-Porin ympäristötieteiden- ja ilmaisutaidon erikoislukio ollaan lakkauttamassa vedoten säästösyihin ja opiskelijoiden vähyyteen. Meri-Porin lukio on hyvä, keskikokoinen lukio, jossa on tarjolla monipuolista opetusta viihtyisässä ja toimivassa oppimisympäristössä. Se on toinen maamme kahdesta ympäristötieteiden erikoislukiosta ja yksi Suomen kolmesta ilmaisutaidon erikoislukiosta. 

 

Tällä hetkellä ympäristötieteet, ilmaisutaito ja viestintä ovat aloja joille hakeutuvien opiskelijoiden määrä on kasvussa koko maassa ja koulutustarjonta on hyvin rajallista eikä aina pysty vastaamaan kysyntään.

 

Meri-Porin lukio toimii myös koko Porin kaupungin lukioverkoston varoventtiilinä, joka pystyy ottamaan opiskelijoiksi nuoria, joiden keskiarvo ei riitä muihin lukioihin, mutta jotka tahtovat kuitenkin opiskella lukiossa. Tämä varoventtiili auttaa myös pitämään koko Porin lukioverkon laajuisesti ryhmäkoot siedettävinä. Parhaimmat oppimistulokset saavutetaan pienissä ja keskisuurissa ryhmissä.
 

Olisin siis niin kiitollinen jos vaivautuisitte kirjoittamaan nimenne tähän adressiin lukion lakkauttamista vastaan! (Voit kirjoittaa myös niin, ettei nimesi näy muille ihmisille)
Ja muista vahvistaa allekirjoituksesi sähköpostiisi tulevan viestin kautta!

http://www.adressit.com/meri-porin_koulujen_puolesta

KIITOS! <3

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat