Sukupuolta on mahdotonta muuttaa toiseksi!

Vierailija

Tässä on mojova ja totuuden mukainen kirjoitus;

Moni transsukupuolinen ihminen esimerkiksi naiseksi syntynyt voi kokea olevansa väärässä kehossa ja siksi elävänsä valheessa ja valheellista elämää. He luulevat asian korjaantuvan sukupuolen "korjauksen" ja hormonihoidon kautta, mutta siinä he erehtyvät.

Transsukupuolisen ihmisen kohdalla hormonihoitojen kautta saadaan aikaan muutoksia kehossa, mutta "korjatussa" kehossa ei ole luonnostaan elimiä, jotka tuottaisivat mies- tai naishormonia. Siksi transsukupuolisen henkilön on syötävä hormonilääkkeitä koko hänen loppuelämänsä ajan.

Edellä oleva tosiasia tarkoittaa sitä, että ketään naista ei voida oikeasti muuttaa mieheksi, eikä ketään miestä voida oikeasti muuttaa naiseksi. Jokapäiväinen hormonihoito on keinotekoista ja valheellista, sillä transsukupuolinen ei voi koskaan oikeasti muuttua vastakkaiseksi sukupuoleksi, vaan hän on koko loppuelämänsä ajan mies, vaikka syö joka päivä naishormonia.

On erittäin ikävää, että jotkut ihmiset kokevat elävänsä väärässä kehossa ja siksi he kokevat elävänsä valheessa. Kun he haluavat olla vastakkaista sukupuolta, jonka tähden he joutuvat syömään hormonilääkkeitä, niin silloin he todella elävät valheessa, koska he eivät voi koskaan oikeasti muuttua vastakkaiseksi sukupuoleksi.

On todella järkyttävää, että Suomen terveyshuolto ja sosiaalipalvelut tukevat transsukupuolisuuden valhetta silpoen ihmisen luonnollista syntymässä lahjaksi saatua kehoa sekä antavat ihmisen syödä joka päivä vastakkaisen sukupuolen hormonia.

Terveyshuollon ja sosiaalihuollon parissa työskentelevät ihmiset, jotka hyväksyvät transsukupuolisuuden ovat järjettömiä ja vastuuttomia ihmisiä, jotka hoitavat näitä ihmisiä täysin väärällä tavalla. Kun yhteiskunta on ottanut tämän askeleen, niin seuraava askel tulee hyväksymään lisää luonnottomia ja vääriä asioita.

Sensaatiomainen totuus kopsattu tästä linkistä. http://www.kotipetripaavola.com/sukupuolenkorjaus.html

Kommentit (0)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat