Vierailija

Osa ihmisistä uskoo ns. tähtien evoluutioon avaruudessa, evoluutioteoriaan jonka mukaan elämä on syntynyt itseohjautuvasti maan päälle ilman älyä, eli ilman Luoja Jumalan luomistyötä. Nykyisin osa tiedemiehistä ei enää usko Darwinistiseen evoluutioteoriaan, koska evoluutioteoria itseohjautuvasti ei olisi kyennyt aikaansaamaa ihmisessä olevaa monimutkaista matemaattista DNA koodia. Näiden tutkijoiden mukaan DNA on järjestynyt niin tarkasti ja täsmällisesti, että se paljastaa aritmeettisen kokonaisuuden ja ideografisen kaavan symbolisesta kielestä, jonka tähden se ei voi olla mitenkään peräisin evoluution mukaisesta teoriasta, vaan maan ulkopuolisen älyn eli jonkinlaisten korkean kehityksen omaavien avaruusolentojen luoma ja koodaama. Toisin sanoen nämä tutkijat uskovat, että ihmisen DNA on maan ulkopuolisen älyn luoma biologinen koodijärjestelmä elämän rakentumiseen.

On totta ettei evoluutioteorian mukainen itseohjautuva prosessi kykene saamaan aikaan maanpallon monimuotoista elämää. Evoluutioteoria on siten valheellinen käsitys elämän synnystä. Tämän ovat jo monet tiedemiehet huomanneet ja ymmärtäneet ja siksi he ovat hylänneet evoluutioteorian, mutta osa heistä on hylätessään valheen eksynyt uskomaan toisen valheen, eli luomiskertomukseen, jonka mukaan avaruusolennot ovat luoneet ja aikaansaaneet ihmisen elämän DNA:n kautta.

Ehkäpä tämä valheellinen avaruusolentojen luomiskertomus huipentuu siihen, kun pahuuden henkivallat tulevat näyttäytymään ihmiskunnalle "avaruusolentojen" hahmossa valehdellen ihmisille, että ihmiset ovat avaruusolentojen "korkeamman sivilisaation" luomistyön tulos. Raamattu kertoo Jumalan luoneen elämän maan päälle, ei avaruusolentojen. Oikea ja totuuteen perustuva luomiskertomus löytyy vain Raamatusta.

Kopsattu. http://www.kotipetripaavola.com/genesistodistaaluomisesta.html

Kommentit (0)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat