Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kommentit (7)

Vierailija

Meidän perheessä ksylitolipastillit on otettu lapsilla käyttöön jo ennen vuoden ikää. Pastilli otetaan joka aterian jälkeen ja pastillirasia kulkee myös mukana, jos vaikka kyläpaikassa tatjotaan jotain niin saa sitten otettua pastillin. Lapset (3,5v ja 2v) kyllä muistuttavat jos ei muisteta antaa :)

Vierailija

Joka aterian jälkeen. Isommat (5v. ja 3v.) saavat joka toisella kerralla purkkaa ja joka toisella pastillit, pienimmälle (1v.) annetaan aina pastilleja. Ei tulisi mieleenkään jättää antamatta, ja lapset kyllä itse pyytävätkin, myös pienin. :)

Vierailija

Lapset hakevat itse laatikosta pastillia tai purkkaa useamman kerran päivässä. Välillä joutuu muistuttelemaan, ettei liian montaa saa ottaa tai tulee maha kipeäksi. 

Vierailija

Pojalle ei vielä purkkaa uskalla antaa, mutta joka ruokailun jälkeen hän menee xylitolpastilli kaapin eteen osoittelemaan "anna, anna". :)

Vierailija

Meillä annetaan kun muistetaan. Lähinnä lämpimien ruokien jälkeen. Aamupala ja välipala menee ilmankin. Pastilleja syödään, ovat 4-vuotiaalle helppoja. Olisihan se hyvä aina antaa, mutta en jaksa ottaa stressiä asiasta. Kokonaisuus hampaiden hoidossa kuitenkin tärkeämpää.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat