Seuraa 

Kommentit (2)

Minä mummona teen pikakalakeiton näin- kuorin muutaman perunan ja pilkon pieniksi ja kiehautan kypsäksi vähässä vedessä ja sitten lisään pikku hiljaa siihen maidon ja kaadan kahden kalan paketista lohi-ja seitikuutiot päälle ja vielä kiehautus ja tilliä,suolaa ja valkopippuria mausteeksi.Kyllä lapselle maistuu. Nopeammin vielä saa, kun käyttää valmista peruna-sipulikuutiota.

Tänään tein lihakastiketta ja kvinoaa.

Paistoin naudanlihasuikaleet sipulissa, valkosipulissa ja porkkanoissa. Lisäsin kookosmaitoa ja tomaattimurskaa. Kvinoa hautuu 10 minuutissa. Meni alle 30min, eikä aina tarvi olla sitä iänikuista pastaa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat