Seuraa 

Kommentit (6)

hyvä video, vaikka aikamoista veden tuhlausta jos koko ajan on hana täysillä auki! Se kannattaisi kyllä lapselle opettaa että hana kiinni saippuoinnin ajaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ne terveydenhoitajan ohjeet lehdessä oli musta hiukan liioiteltuja. Ei omassa kodissa (jos ei ole välillä käynyt lääppimässä kaupan hyllyjä tai rappukäytävän ovenkahvoja) tarvitse pestä käsiään ennen ruokailua. Allergiat vaan lisääntyy. Eikä siellä pihalla raittiissa ulkoilmassa mitään pelottavia "pihan pöpöjä" ole, joita ei saisi sisälle päästää. Kuraiset kädet pestään, koska äiti ei halua sotkua valkoisiin verhoihin :)

Ja saa siihen hanaankin kotioloissa koskea kesken käsienpesun. Koti ei ole leikkaussali.

Tuoko riitävä käsienpesu??? Eihän tuossa kynnenalusia PESTY/HUUHDELTU lainkaan. Yksi hutaisu oli huuhtelukin. Ja 20s ei riitä mihinkään. Haluanpa tomittajan paneutuvan seuraavaan kysymykseen ja siihen jos saisi asiantuntijan vastauksen: eikös ne mahdolliset kihomatojen MUNAT juurikin kynsien alle pääse ja jos ei kynsienalusia kunnolla pese ja huuhtele, ne jää sinne tarttuttamaan kaiken mihin nykii. Siis esim. lelujen välityksellä leviävät jos sellainen on leikkinyt jolla niitä on ja ei pese käsiään/kynnenalusia hyvin. Ja seuraava saa tästä omiin kynnenalusiin ja jos ei pese hänkään hyvin - tartunta valmis. Vai miksi ihmeessä nykyaikana on niin paljon tartuntoja, mun lapsuudessa ei koskaan ollut kihomatotartuntoja kouluissa. Nykyään tarhoissa ja kouluissa tämän tästä...tuo "ei osata" pestä käsiä taitaa olla suurin levittäjä...meillä -70 ja -80-luvulla pestiin koulussakin kädet SAIPPUALLA ennen ruokailua ja opettaja katsoi vieressä, nykyään ei koulujen vessoissakaan ole saippuaa...

Missä kohtaa tuossa videossa pestiin ne kynnenaluset - ei missään...ja liian nopea oli koko huljutus. Eipä ihme että kaikki tarttuu jos tuo on muka riittävä ja hyvä pesu. meillä pestään ainakin 5min jos ei jopa enemmän. Jos selvästi likaiset, saippuoidaan ja huuhdellaan kahteen kertaan ja aina meilläkin ne kynnenaluset huuhdellaan lopuksi hyvin kun ulkoa tullaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat