Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko elämässäsi tapahtunut joku elämän suunnan muuttanut tai tavallisuudesta poikkeava muutos? Onko kyseessä ollut sattuma vai tietoinen päätös?

 

Akateeminen helsinkiläisnainen on toteuttanut onnellisuutta ja elämänmuutosta koskevan kyselyn, johon pääsee vastaamaan seuraavan linkin takaa. Vastauksistasi riippuen vastausaika on 5-30 min:

 

https://www.webropolsurveys.com/S/25B450A8AEC880E4.par

 

Kyselyn tuloksia tullaan mahdollisesti käyttämään myöhemmässä tutkimuksessa tai kirjaprojektissa. Kyselyssä saadut vastaukset puretaan anonyymisti. Tavoitteena on myös haastatella osa yhteystietojaan jättäneistä vastaajista henkilökohtaisesti, mikäli he sopivat etsittyyn profiiliin. Linkkiä saa jakaa eteenpäin. Vastausaikaa on ainakin 1.12.2013 saakka.

 

Kiitokset jo etukäteen vastauksista!

Kommentit (1)

Lisäisin vielä edelliseen, että tämä ei ole akateeminen tutkimus. Kysely toimii ajatusten herättäjänä ja pohjana laajemmille haastatteluille ja kirjalle. Sähköiseen kyselyyn vastaava voi pysyä halutessaan anonyyminä tai jättää yhteystietonsa laajempaa haastattelua varten, mikäli aihe kiinnostaa enemmän. Tervetuloa vastaamaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat