Seuraa 

Kommentit (4)

Ostamme tavaralahjat vain oman perheen lapsille sekä kummilapsille. Lähimmille aikuisille leivomme tms. teemme jonkin omatekoisen joulutervehdyksen. Turha keksiä väkisin aikuisille lahjoja, kun ihmisillä on nurkat täynnä tavaraa. Itsekin nauttisin ennemmin itse leivotuista herkuista tai hyvästä viinistä kuin jostain "väärää sarjaa" olevasta kyntteliköstä.

Tänä jouluna ei ole varaa ostaa kuin yksi lahja lapselle työttömyyden takia. .Kenellekään muulle ei ole varaa ostaa mitään.Onneksi lapsi saa isovanhemmilta sitten lisää lahjoja.

Menemme myös isovanhemmille syömään joten siitäkin tulee säästöä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Rahaa tulee käytettyä varmasti alle 100e, jos siihenkään on varaa. Ei sitä loppupelissä materiaa niinkään tarvitse, ja jouluruuatkin on tarkoitus tehdä kaikki alusta alkaen. Ennemin panostaa johonkuhun muuhun kuin itseen, joten niitä lahjoja tulee kuitenkin ostettua.

Meillä vietetään joulua n. 15 lähimmän kanssa. Lapset ovat 2, 4, 11, 17, ja 18- vuotiaita. Loput aikuisia.

Mielestäni on tärkeää lapsillekin nähdä aikuisten iloitsevan pienistä. Me aikauiset ilahdutamme toisiamme pienillä paketeilla,  hinta 10-20 €. Usein menee enempi kun keksii jollekin niin sopivan lahjan,että venyttää sitten budjettia. Ruoat hankimme kaikki yhdessä.

Lasten lahjat on osin ostettu huutiksesta käytettyinä (isommat ja kalliit) vaikka yleensä en kirppiksiä käytä.

Lahjoja ostan pitkin vuotta niin menot jakaantuu.

 

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat