Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sankarikokki Jyrki Sukula on suunnitellut Helsingin Kauppiaille valmisruokasarjan nimeltä VIA - viheltäen valmista. Ollessaan töissä HK:lla. Annoin HK:lle ja sitä kautta myös Jyrki Sukulalle, palautetta, näin sanoen:

Olette vähentäneet Sadonkorjuupastastanne yhden pekonisiivun eli jopa 50 % pekonista. Silti hinta pysyy samana! Jo se, että pekonit olivat ennen RAAKOJA, oli törkeä virhe mestarikokki Jyrki Sukulalta ja HK:lta - ja raakahan se yksi ainoa yksinäinen siivu on vieläkin. Kuka haluaa syödä raakaa pekonia, kun muu osa ateriasta on kypsää?

Ateria itsessään on hyvä, mutta pekonit joutui poimimaan erilleen, ja erikseen paistamaan paistinpannulla, ja mielestäni on poikkeuksellisen törkeää asiakkaan halveksimista VALMIS-ateria huomioon ottaen, että mestarikokki Jyrki Sukula oli tällä tavalla jättänyt aterian keskeneräiseksi.

Ja nyt ette sitten suvaitse laittaa enää edes KAHTA RAAKAA pekonisiivua mukaan, vain yhden! En enää ikinä koske mihinkään, mihin liittyvät nimet Jyrki Sukula tai HK.

Kommentit (1)

Tämä tuo ikävän klommon Jyrki Sukulan maineeseen huippukokkina... Että ei osaa edes valmisruokaa tehdä niin, että pekonit olisivat kypsiä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat