Seuraa 

Kommentit (5)

Tottahan toki 4,5v kaksostytöt tarvitsee pukin. Ja tänä Jouluna ensimmäisen kerran ihan aito, oikea tilauspukki. Lapset ovat nyt siinä iässä juuri. Ennen vuosina joku isommista sukulaispojista toiminut pukkina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lapset 2x 4v8kk ja 2v9kk, joka joulu on pukki käynyt kun lapsia on ollut. Äidin miehen poika toimittaa tätä virkaa kun joulunsa meidän kanssa muutenkin viettää, kätevää.

 

Pukki on käynyt joka vuosi. Nyt tuli vain ongelma, kun kaikkina aikaisempina vuosina käynyt pukki perui tulonsa. Mistäköhän löytäisimme hyvän ja kohtuuhintaisen pukin?

Kaksikin syytä. Pukki, joka yleensä käy, ei nyt pääse ja suurempi syy on se, että tytär 6v ei halua pukkia kylään tänä jouluna, vaikka pukkiin uskookin. 2-vuotias tuskin ymmärtää, vaikka pukki jääkin pois. Pukki taitaa käydä jo yön aikana ja jättää lahjakassin jo aattoaamuksi avattavaksi. Illemmalla saa sitten rauhassa käydä anopin joulupöytään ja sinnekin pukki on jo etukäteen vienyt lahjat. Näin tehdään, jos tytär ei yhtäkkiä muutakin mieltään pukin suhteen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat