Tuleeko teille joulupukki?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kommentit (5)

Vierailija

Tottahan toki 4,5v kaksostytöt tarvitsee pukin. Ja tänä Jouluna ensimmäisen kerran ihan aito, oikea tilauspukki. Lapset ovat nyt siinä iässä juuri. Ennen vuosina joku isommista sukulaispojista toiminut pukkina.

Vierailija

Lapset 2x 4v8kk ja 2v9kk, joka joulu on pukki käynyt kun lapsia on ollut. Äidin miehen poika toimittaa tätä virkaa kun joulunsa meidän kanssa muutenkin viettää, kätevää.

 

Vierailija

Pukki on käynyt joka vuosi. Nyt tuli vain ongelma, kun kaikkina aikaisempina vuosina käynyt pukki perui tulonsa. Mistäköhän löytäisimme hyvän ja kohtuuhintaisen pukin?

Vierailija

Kaksikin syytä. Pukki, joka yleensä käy, ei nyt pääse ja suurempi syy on se, että tytär 6v ei halua pukkia kylään tänä jouluna, vaikka pukkiin uskookin. 2-vuotias tuskin ymmärtää, vaikka pukki jääkin pois. Pukki taitaa käydä jo yön aikana ja jättää lahjakassin jo aattoaamuksi avattavaksi. Illemmalla saa sitten rauhassa käydä anopin joulupöytään ja sinnekin pukki on jo etukäteen vienyt lahjat. Näin tehdään, jos tytär ei yhtäkkiä muutakin mieltään pukin suhteen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat