Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kommentit (2)

Onko paras tuoksu  se, joka on kaikilla muillakin? Itse löydän omani kokeilemalla, etsimällä rauhassa omiin tunnelmiini sopivimmat. Mieluiten kokeilen oudompia merkejä ja joskus tilaan  kaukomailta outouksia. Suosikkini herättävät positiivista huomiota lähipiirissäkin. Ainakin viihdyn itse. Todella harvoin muiden suositukset miellyttävät. Joskus joku tuoksuu niin hyvältä, että pitää kysyä, mikä se tuoksu on! Minultakin kysytään joskus. Mutta tietysti eri ihmisillä tuoksut tuntuvat erilaisilta. Ja jokaisella on oma makunsa.

 

Myydyimmistä tai suosituimmista tuoksuista en ole koskaan pitänyt, vaikka en tietäisi niistä etukäteen. Ja on hiukan hassua, että aivan erilaiset ihmiset tuoksuvat samalta ja taas ensi vuonna pikkujouluna joltain muulta samalta kaikki. Töissäkin iltajuhlahajuvesiltä, kuten se usein menee varsinkin talvisaikaan. Siksi on vaikea pitää talven vuodenaikatuoksuista. Eikö paremmin sovi kullekin omansa, vaihtelevathan nekin monilla?

 

 

 

 

 

 

Totta, tuoksuissa jos missä on kyse makuasioista. Tai hajuasioista.

Tuoksuja testatessa kannattaa myös muistaa, että tuoksut muuttuvat iholla ja parfyymin sydäntuoksu tulee esiin vasta jonkin ajan kuluttua.

- Marianne

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat