Vierailija

poikani on erittäin väkivaltainen, pienempänä oli hieman erilainen, mutta hän onkin ottolapsi. Minua huolestuttaa... Olen yrittänyt puhua hänelle järkeä, mutta hän ei kuuntele ja vihaa isoveljeään vaikka hän on kovin mukava. Ja hän on hyvässä parisuhteessa! ottopoikamme ei tahdo ketään... auttakaa!! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mululu >:)

Kommentit (1)

Nyt kaikki tehotoimet käyntiin, jos ei ole vielä. Minkäälaista väkivaltaa ei oikeuta mikään, muita keinoja ilmaista itseään täytyy kehittää vaikka psykologin/psykiatrin johdolla, jos perheen antamat eivät kiinnosta. Väkivalta ei ole toimiva keino vaikuttaa, vaan tuo aina muita ongelmia mukanaan. Terve ihminen ei väkivaltaa elämäänsä halua.

Kasvaminen tuo vapauksia, mutta vastuuta yhtälailla. Vapauksia karsitaan jos ei käyttäydytä sopimuksen mukaisesti. Mikäli kotona rajoittaminen ei enää onnistu, sitten kannattaa oikeasti ottaa jo sosiaalitoimeen yhteyttä ja miettiä esim. huostaanottoa. Kaikki teinit eivät ole kypsiä päättämään tekemisiään, toiset taas klaaraavat aikaisemmin oman osuuden tekemisistä ja tavoitteiden saavuttamisesta nuorellakin iällä.

Jaksamista! En valitettavasti osaa antaa muita konkreettisia neuvoja, mutta pääviesti on, että ei toivottuun käytökseen tulee puuttua heti. Apua täytyy hakea ja viheltää peli poikki, muuten sen tekee myöhemmin poliisi, vankila jne. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat