Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Pikku neitokaisemme on saavuttamassa merkittävän yhden vuoden iän.

Meitä kiinnostaisi hankkia lahja, joka jäisi muistoksi. Mitä te olette hankkineet omalle lapsellenne lahjaksi tai oletteko saaneet sellaisen lahjan, jonka koitte mieluisaksi? Lahjaidean ei välttämättä tarvitse olla " neitiosastolta" . Ehdotelkaa!

Kommentit (5)

itse ollaan suosittu 1-ja 2-vuotislahjoiksi omille ja muille lapsille jotain kultasepänliikkeessä myytävää. Tinatuotteita on paljon erilaisia, säästöpossuja, valokuvakehyksiä,-kansioita,soittorasioita... ja kaikkiin saa kaiverrutettua ipanan nimen ja päivämäärän. Ja varmasti säilyy aikuisikään kunhan lapsi ei saa sitä leikkeihin vaan vain silloin tällöin aikuisen kanssa katsella!

Ei siis mikään erikoinen lahja tai muisto, mutta lastenlaulu-CD olisi tarkoitus käydä ostamassa. Synttärit on 16.01. ja joulupukki toi niin paljon leluja ja vaatteita, että niitä ei tarvita enempää tähän hätään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vaikka ei vielä käyttäisi kuin juhlissa. Mitään kehys ym krääsää en ostaisi vaikka olisi miten tinaa tai hopeaa.. Kammottavia pölynkerääjiä mielestäni :) Mutta meillä poika sai vain junaradan ja pulkan, kyllähän noita muistoesineitä ehtii vielä kertymään vuosien varrella. Ja 1-vuotiskuvat perinteisesti tietty. Kipsiihän voisi valaa 1-vuotiaanakin kämmenet ja jalat, meillä tehtiin se ristiäisten jälkeen mut olisi kiva uusia. Saa valmiita paketteja ainakin Hannasilla on tai sitten ostamaan kipsiä askarteluliikkeestä.Sanna

http://www.lastenhuone.fi/catalog/product_info2.php?cPath=35_83&products...En tiedä toimiiko linkki, mutta siis www.lastenhuone.fi ja sieltä valokuvakehykset. Niitä on lukuisia, ja siellä joukossa myös tämä pituusmitta, johon saa siis valokuvan lapsesta ehkä noin 10cm välein. Meille olen molemmille lapsille ostanut tällaiset. Kiva katsoa kehitystä ja muuttumista näinkin. Toki sieltä löytyy myös muitakin ihania kehyksiä!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat