Vierailija

Mulla on nyt muutaman päivän ollut aika kipeitä ja kivuttomampiakin supistuksia, joiden takia yöunet onkin jääneet tooodella lyhyiksi. Huomenna taas paluu arkeen, teen seisomatyötä, työskentelen ravintolassa kokkina ja tää väsymys + supistukset saa mut stressaamaan toden teolla. Mistä te muut olette saaneet sairaslomaa ja kuinka herkästi? Normaalisti olenkin sellainen ihminen, että töitä tehdään vaikka pää kainalossa, ja tähän asti olen tehnytkin töitä selkäsäryistä, liitoskivuista ja väsymyksestä huolimatta mutta nyt  tuntuu että kohta palaa loppuun, varsinkin nää supparit stressaavat :/ Kokemuksia!!!! Niin ja mistä olette sairaslomanne saaneet, esikoista odotan eikä muutenkaan kokemuksia sairaslomista..

Kommentit (1)

Sairasloman saat joko työterveyslääkäristä tai neuvolalääkäristä, tai yksityiseltä tietysti. Sinuna ehkä soittaisin neuvolaan ja kysyisin mahdollisuuksia neuvolalääkärin aikaan. Monesti ovat todella kiireisiä, joten jos sinne et aikaa saa niin sitten työterveyteen. Neuvolalääkäri tai yksityinen gynekologi vaan tietävät enemmän näistä raskausasioista ja varmasti tarkistavat kohdunsuun tilanteen. Käsittääkseni saikkua saa aika helposti jos nyt jo noin kovin supistaa ja rankka työ, silloin saat ihan varmasti jos kohdunsuulla on jo tapahtunut jotain muutosta suppareiden seurauksena.

Rohkeasti soittelemaan aikaa! Raskausaikana kyse ei ole vain sinun vaan myös lapsesi terveydestä. Työssäsi et taatusti ole niin korvaamaton että otat sen riskin että lapsi syntyy keskosena.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat