Tarinoita töihin paluusta, vanhempainvapaan jälkeen?

Vierailija

Tarinoita töihin paluusta, vanhempainvapaan jälkeen?

Hei,

haluaisin koota tietoutta ja kirjoittaa kirjan aiheesta, jolloin vanhempi (isä tai äiti ) on palaamassa työmaailmaan tai sinne jo palannut, vanhempainvapaan jälkeen. Olisi kullan arvoista saada suomalaisia tarinoita ja aineistoa eri puolilta Suomea siitä, miltä töihin paluu tuntui, miten sinut otettiin vastaan? Miten vanhempainvapaa vaikutti toimenkuvaasi ja varsinaiseen työntekoosi? Jouduitko syrjityksi pienten lasten hoitamisen takia (sairaslomat, muut poissaolot) vai vaikuttiko mitenkään? Kuinka olet selvinnyt arkielämän haasteiden ja työn keskellä? Oletko tarvinnut ulkopuolista apua? Entä miten lapset kotiutuivat hoitokuvioihinsa, miten perhe koki työhön menosi? Oletko kenties työtön, etsitkö uutta työpaikkaa ja vaikuttaako pienten lasten vanhemmuus mielestäsi työn hakuun?

Tarinoita voi lähettää sähköpostiini miettinenjonna@hotmail.com

Mikäli et halua osallistua projektiin omalla nimelläsi voi kertomukset laittaa myös nimimerkillä julkaistavaksi. Halutessasi voit liittää muut yhteystietosi, lisätietoa saadakseni. Ilmoitan projektin etenemisestä jokaiselle vastanneelle hlökohtaisesti.

Olen itse viime syksynä työhön palannut, kahden lapsen äiti pääkaupunkiseudulta. Kipeä aihe on aika nostaa esiin, meidän kaikkien pienten lasten ja meidän vanhempien puolesta.

Parhain terveisin,

Jonna Miettinen

Kommentit (0)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat