Vierailija

Kommentit (4)

ja ollaan kolme kertaa oltu jäällä (kypärän kera). Ensimmäisellä kerralla harjoiteltiin, toisella kerralla tyttö ei halunnut tukea ja köpötteli eteenpäin hieman huojuen ja halusi kokeilla piruettia hypyllä=) Isi piti kyllä silloin kiinni. Kolmannella kerralla liukui hieman, ilman tukea koko ajan (isi oli kyllä takana vahtimassa koko ajan), tyttö kääntyili ja kiemurteli jäällä!!! Tyttö on ollut koko ajan innoissaan luistelusta ja haluaisi luistella joka päivä=) Yritetään toppuutella...

3v kokeili

4v talvi nyt menossa ja pysyy huonosti pystyssä, tosin ei olla käyty kun kahdesti. luulen että 5v olis viimeistään kokeiltava, jalan täytyy kuitenkin oppia luistimen vaativa " tasapaino" . en olis viel 3v:lle ostanut, mutta kun saatiin niin kokeiltiin. muista kypärä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kun itse niitä niin kovin hinkui ja kuivaharjoitteli. Oppi parin kerran jälkeen pysymään pystyssä ja vähän menemään eteenpäin. Tänä talvena ollaan käyty pari kertaa ja nyt menee vähän paremmin eteenpäin, mutta ei sitä oikein luistelemiseksi vielä voi sanoa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat