Seuraa 

Kommentit (2)

Kannattaa antaa heti ensioireiden ilmaannuttua lasten nestemäistä Buranaa (20mg), se laskee kurkun turvotusta -ainakin tehonnut meillä. Saunassa käynti ja höyryttely on vain pahentanut ongelmaa. Huoneen hyvä ilmanvaihto on plussaa. Yöksi sängynpäätyä kirjoilla ylemmäs sekä joku geeli ehkä on jonkin verran auttanut, esim tämä:

http://www.apteekkishop.fi/Sniffer-Junior-Baby-geeli-ja-voidepuikko-1-kpl 

Olemme laittaneet myös tämä laitteen pahimmaksi yöksi, kuivahöyrystin, saa mm. prismoista : http://prisma.s-verkkokauppa.fi/fi/prisma/vapor-eze-vaporizer-kuivahoyrystin

 

Sitä Ventoline Babyhaleriakin on parisen kertaa kokeiltu antaa, mutta en tiedä, onko ollut vaikutusta. Burana on ollut tehokas meillä.

Poika nyt kohta 5 v. ja joka flunssan aikana tullut tulehdus kurkunpäähän. Yleensä myös lievää lämpöä samalla. Pari kertaa ollu pahana, että on pitänyt ulkona käyttää. Nyt näyttää, että kun poika kasvaa isommaksi, niin kurkunkin laajennettua oireet ovat olleet enää lieviä. 

ja muistakaa laitta lapselle ulkovaatteet päälle kun viette ulos kylmä ilmaa hengittelemään. On meinaan tullut todistettua kun lapsi on viety pyjamassa talvella ulos pavekkeelle, ei siellä viihtynyt kovin kauana kuten ei vanhempikaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat