Vierailija

Meillä kotona kolmosella oleva 9 vuotias tyttö joka on tavaroiden hävittämisen mestari. Saldo kasvaa päivittäin.. pipoja, hanskoja, rahaa, harrastusvälineitä, lehtiä, kirjoja, bussilippuja. Unohtaa myös tehdä sovittuja asioita päivittäin..

Pärjää kyllä koulussa ja on 10 oppilas, mutta kaikki tavarat häviää eikä mikään tavara mene kotona omalle paikalleen. Niitä sitten etsitään ympäri kotia. Asiasta muistuttaminen (siis huutaminen!) ei kyllä ole auttannut. Lapsi vain kokee huonommuutta ja ärsyyntyy myös kun asiasta muistuttaa. Itse vain alan olla todella väsynyt ja ärtynyt. Viimeksi tänä aamuna raivosin kun niinkin pieni asia kuin hammastahna oli kadonnut. Ja sehän sitten löytyi neidon pöydältä.

 

Kadonneita tavaroita kun alkaa kasautua, niin itsellä pinna kiristyy ja sietokyky laskee. 

Onko muilla tälläistä? Kuuluuko vain ikäkauteen??

Kommentit (2)

Kuulostaa todella tutulta ja nyt helpottaa kun muillakin on samanlainen tyttö. Ehkäpä emme ole ainoita. Lapsi vaan ei ole vielä 'valmis' vaan kehittyy vuosi vuodelta. Mutta kyllä se riipaisee kun uudet ulkohousut häviää jonnekin eikä lapsi muista missä on viimeksi niitä käyttänyt... Ja kun kouluun pitää ottaa pulkka mukaan ja se laitetaan ulko-oven eteen niin että lapsi lähes kompastuu siihen, niin ei vaan ole kuitenkaan muistanut ottaa sitä mukaan. Tai kun huomenna on koe, niin kirja on koulussa, vaikka muistutin aamulla että muista ottaa matikan kirja kotiin että voimme harjoitella kokeeseen.. Tai kun astiat on välipalan jäljiltä korjaamatta, vaikka 2 1/2v on hoettu että omat jäljet pitää korjata.

laita tavaarat arvon mukaan järjestykseen ja keskity niihin rahallisesti arvoikkaisiin ja keskitä lapsen huomio niihin ettei hukkaa niitä  eläkä välitä halvoista hammastahnoista jne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat