Vierailija

Nyt auttakaa!! Kokemuksia kaipaisin. Nyt menossa rv9. Rv6 tuli pari päivää ruskeaa tuhrua pyyhkiessä. Sitten se jäi pois. Viisi päivää sitten tehty alkuraskauden ultra ja kaikki oli hyvin. Sikiö ok ja syke oli hyvä. Nyt tänä aamuna pyyhkiessä tuli kirkasta verta sekä uuudelleen pyyhkiessä veren sekaista limaa. Seuraavilla wc-käynneillä vaaleahkoa ruskeaa tuhrua pyyhkiessä (kertaakaan ei tullut housuihin mitään). Iltapäivällä ei ole ollut enää mitään väriä havaittavissa. (Limaa, paksua sellaista, tulee päivittäin pieni määrä, väri joko keltainen tai valkoinen.)

 

 

 

Iltaa kohti siis ei enää mitään. Voinko huokaista helpotuksesta vai onko pahin vasta edessä?? Enteileekö tämä jotain vai normaalia?? Mainitaan vielä, että pienen pientä menkkakipuilua ollut tänään joinain hetkinä. Ei kovaa eikä jatkuvaa. Pissahätä on koko ajan, välillä tuntuu jopa ilkeälle, kun "taas on hätä", virtsaaminen ei silti satu.

 

 Apuja?!? :(

 

Kommentit (2)

Toivottovasti kaikki on kuitenkin hyvin!Tuo ultrahan voi myös aiheuttaa vaaratonta vuotoa.Itselläni oli sama juttu,vuotoa ja tuhruttelua välillä.Tosin raskaus suureksi surukseni meni kesken rv 11+6..:( Sinuna menisin uudelleen lääkäriin,ihan oman mielenrauhan kannalta.Tsemppiä ja onnea <3

Voi olla ihan normaalia. Minulla on kahdessa raskaudessa ollut ruskeaa tuhrua ja myös kirkasta verta, tyypillisesti ultran tai yhdynnän jälkeen. Silti kaikki on mennyt hyvin. Mutta varmasti tiedät vasta odottamalla vähän aikaa ja tekemällä raskaustestin tai käymällä uudelleen ultrassa. Voimia, ja toivotaan parasta! Pidän sinulle peukkuja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat