Olen mahdollsesti perustamassa ystäväni kanssa uutta lastenvaatemerkkiä mutta ennen pidemmälle asian viemistä haluamme hieman kartuttaa markkinoita ja kohderyhmän mielipiteitä. Vaatteiden ja yrityksen tyyli sekä liiketoimintasuunnitelma on toki mietittynä mutta niitä en tässä esittele sillä toivoisin kommentteja ns. puhtaalta pöydältä. Kyseessä on siis kahden ihan ammatillisesti pätevän "tulevan yrittäjän" haave omasta yrityksestä ja toivon että keskustelu ja kommentit pysyisivät asiallisina. Listaan alle asioita joihin toivoisin teiltä, hyvät keskustelijat, kommentteja:)

- Minkätyylisiä lastenvaatteita markkinoilta mielestänne puuttuu vai puuttuuko mitään?

- Suositteko enemmän esim. Meandi ja Småfolk -tyylisiä lastenvaatteita vai merkkejä, jotka tarjoavat simppelimpää tyyliä kuten esim. Villervalla? Perusteluita!

- Oletteko jollekin merkille merkkiuskollinen eli teettekö useita ostoja kyseiseltä merkiltä esimerkiksi vuoden aikana? Jos niin mikä on tämä merkki? 

- Paljonko lastenvaatteet saavat maksaa? 

- Suositteko fyysisiä kauppoja vai verkkokauppoja? 

- Mitä arvostatte yrityksen toiminnassa? Miten yritys ansaitsee luottamuksenne? (esim. nopeat toimitukset jos verkkokauppa, hyvä asiakaspalvelu tms.)

- Miten uusi merkki saisi teidät kiinnostumaan itsestään?

- Mikä on mielestänne oheisista merkeistä se paras ja miksi? (tässä listattuna meidän kannaltamme ns. pahimmat kilpailijat) Merkit ovat: P.O.P, Småfolk, Mini Rodini, Molo Kids ja Villervalla. Jos mikään ei iske niin senkin voi toki mainita:)

Suuri kiitos arvokkaista vastauksistanne:) Toivottavasti asiat etenevät niin että saan tulevaisuudessa vinkata teille uudesta merkistämme!

Kommentit (3)

Meandi ja småfolk tyyliset, mutta halvemmalla hintahaitarilla. Laadusta kuitenkaan tinkimättä ;) Kotiäitinä verkosta on helppo ostaa, mainonta nopeaa/hyvää facebookin (suositusten) kautta. Onnea matkaan... :)

Ei mielestäni puutu mitään, kaikkea tyyliä löytyy laidasta laitaan. Mutta enemmän saisi olla mm. Cloo Collectin, Mini &Maximus, Papu yms. tyyliä, mutta jos mahdollista edullisemmin.

Simppelimpi tyyli parempi, sellainen cool tyyli, jossa jotain erilaista jujua. Omaan silmääni nuo retrotyyliset kuosit on jotenkin jo vanhanaikaisia ja ei vaan miellytä silmää.

Next ja POMPdeLUX tulee tilattua useammin vuodessa, myös perusjuttuja H&M ja Lindex.

Jos hinta alkaa menemään yli 20 e /vaate, niin sitten ostan harkitummin. Tällöin täytyy olla joku tietty merkki tai muuten superkiva vaate.

Varmaan yli 80% verkkokaupoista. Toimituksen tulisi olla nopea ja tuotteet sitä mitä tilattu ja virheettömiö. Kaikista tärkein on reklamaatioiden hoito, se on oltava ripeää, ystävällistä ja asianmukaista.

Kiinnostavat tuotteet sopivlla hinnalla ja hyvä laatu! Riittävä mainostus.

Mini Rodini: yksinkertaisia, mutta tyylikäitä ja sopivasti yllätyksellisyyttä tuttujen tuotteidenkin joukossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat