Vierailija

Haluaisiko joku auttaa? En oo ikinä prinsessakakkua tehnyt, ja kohta olis edessä. Oon aiheesta googletellu mutta kaikkea en löytänyt. Eli miten aikaisin pitää marsipaani ja sokerimassa koristelut tehdä? Tarkoitus on siis laittaa koko kakun päälle marsipaania, ja sokerimassasta koristella sitä sun tätä. Eli kuinka paljon aikaisemmin nämä voi tehdä etteivät mene pilalle, mutta kuinka kauan niiden pitää antaa asettua? Kiitosta jo etukäteen!

Kommentit (1)

Niin ja olisiko jossain jotain pientä ohjetta miten sokerimassasta saisi jotain muotoiltua, pääsisi pienellä ohjeella edes alkuun ja voisi siitä soveltaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat