Mikä noista edullisista älypuhelimista olis kestävä? Eli Samsungit ja HTC:t jne, iPhone on liian kallis meidän täystuholle. Eli semmonen joka kestävän kuoren kanssa kestää pudottelua jne? Kokemuksia?

Kommentit (6)

Melkein mikä tahansa muu kuin iPhone kestää normaalia rääkkiä mm. asfaltille putoamiset. Sellaiselle henkilölle joka kohtelee puhelintaan niin pahoin että perusmallit eivät kestä, ei kannata älypuhelinta harkita vaan ottaa joku kuminen perusluuri jossa just just musasoittimet, netit ym. mutta ei mitään kosketusnäyttöjä. Etenkin jos kyseessä on lapsi, vai puolisostako puhe?

Haha, joo siis 11-vuotiaalle. Onko se iPhone siis kaikkei heikointa tekoa? Onneksi ei sitä tuo haluakaan vaan puhuu tuosta HTC Onesta http://www.htc.com/fi/smartphones/htc-one/ Olisi ehkä hyvä jos se olisi kuitenkin älypuhelin että voisi nettiä surffailla tarvittaessa, mutta toisaalta en niitä haluis ostaa joka kuukausi uutta kun yks tippuu ja toinen häviää ja niin edelleen. Tai sitten semmonen alle 20 euron palikkapuhelin, niitä vois ostaa vaikka muutaman vuodessa ja silti säästää :D ! http://print24.com/blog/2014/03/meet-the-company-behind-the-25-mozilla-firefox-os-smartphone/

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ainakin edellisen iPhone-mallin lasinen kuori menee päreiksi pienestäkin kolhusta, eikä 5/5S näyttökään kovin kestäväksi ole osoittautunut mitä tuttavapiirissä niitä on hajoillut normikäytössä ilman putoamisia. Onhan siitäkin tosin nykyään ämpärimuovi-versio...

Onhan tuo HTC One hyvä valinta puhelimeksi, mutta aika tyyris malli mielestäni tuonikäiselle, itse kokeilisin ehkä halvemmalla versiolla ensin miten kestää käytössä.

Tosin eipä "nuoret" niitä juurikaan arvosta ja hajottaa ihan sen takia :D. Vähintäänkin sitten hankintaan suojakotelo sellaisella kääntyvällä "kannella" joka suojaa näyttöä, ja vankka valistus että sitä ei oteta pois kuin ehkä kotisohvalla pelaillessa. Lisäksi pieni uhkailu että kännykän hajotessa tilalle tulee Nokian "Halko" eikä yhtään parempaa, ei varmaan haittaakkaan tee.

 

Mikään älypuhelin ei silti kestä tuon näytön osalta hirmuisia, vaikka valmistajat lupaileekin kuun taivaalta. Omat jälkikasvut sai jopa nuo "Duudsoninkestävät" samsungin Xcover1 / 2 -sarjalaiset hajalle alta aikayksikön, kuulemma ilman isompia putoamisia jota tosin vähän epäilen.

Vähintäänkin sitten hankintaan suojakotelo sellaisella kääntyvällä "kannella" joka suojaa näyttöä, ja vankka valistus että sitä ei oteta pois kuin ehkä kotisohvalla pelaillessa. Lisäksi pieni uhkailu että kännykän hajotessa tilalle tulee Nokian "Halko" eikä yhtään parempaa, ei varmaan haittaakkaan tee.

Tämmösestä oli puhe mutta kuulemma ei tule kuuloonkaan, liian pappa muotia :D Taidan tehdä juuri niin että ostan jonkun kohtuuhintaisen älypuhelimen ja sääntö on se että sen tilalle hajotessa tulee joku kolmenkympin palikka, sit on aivan turha itkeä. Noiden iPhonien hinnat on liian korkeat meidän säheltäjille.

Mulla oli Samsung Xcover jota mainostettiin Duudsonin kestävänä. Pari kertaa tipahti lattialle eikä tullu mitään vahinkoo. Taitaa olla noin 150€ alkuperänen, sitten Xcover 2 on 250€ nykyään, muistaakseni.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat