Seuraa 

Onko kukaan tohtinut / pystynyt jättämään 1v lastaan mummolaan niinkin pitkäksi ajaksi kuin yhdeksi viikoksi siskon kanssa hoitoon?Vai olenko ihan hirmuinen äiti kun edes harkitsen moista? Pari yötä putkeen on ollut siellä ennekin ja jo silloin olen hakenut pian pois..hirmuinen ikävä siis äidillä.Kertokaa hyvät äidit onko teillä omakohtaisia kokemuksia moisesta?Ja selvisittekö?KIITOS!Huolestunut

Kommentit (4)

Minä annoin " painostaa" itseni myös viikon reissuun, kun tyttö oli 10kk. Matka oli siis varattu jo puoli vuotta aiemmin, enkä tajunnut kuinka vaikeaa lähteminen sitten olisi. Tyttö oli myös mummun luona tämän viikon ja täytyy sanoa, että reissussa oli kamala ikävä. Oikeastaan kadun koko reissua, enimmäkseen vaan ahisti ja itketti. Tytöllä sen sijaan ei tuntunut olevan mitään hätää, soittelin tietysti joka päivä mummolaan.Tästä saa varmasti huonon äidin leiman, sehän on selvä;). Toivottavasti saat nautittua reissustasi, ettei koko viikko mene hukkaan. Meillä voin positiivisena puolena sanoa sen, että miehen kanssa välit taas lähentyivat, kun oltiin vähän aikaa jotain muuta kuin " isi ja äiti" .Ja olenhan tuevaisuudessa viisaampi; seuraavalle reissulle mukula mukaan. Tämä oli siis oma matkakertomuksesi, omastasi voi tulla ihan toisenlainen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Entäs jos tyttö lähtee mukaan? Me oltiin just pari viikkoa Etelä-Afrikassa nyt 4 kk pojan kans ja hienosti meni!tuiskuneiti79 + poika 4 kk

Olemme miettineet ihan samaa asiaa! Eli kävimme viime syksynä viikon reissussa, likka oli vielä masuasukkina. Kovasti tekisi mieli taas syksyllä matkalle, siis viikon, mutta lähteäkö kolmisin vai kaksin? Likka on silloin n. 1.5v.

Luotettava hoitaja (mummo) tulisi kotiimme lapsen kanssa. Ja onko se sit vanhemmille lomaa jos typykkä on mukana? Tietysti vois maksaa jonkun ns. varahoitajan matkankin mutta millä rahalla? :)

Kahden päivän reissu ukon kanssa ollaan tehty kaksin ja meinasin revetä ikävään. Vaikka reissu tekikin erittäin hyvää!!!!

Huoh, on tää sit niin vaikeeta :/

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat