Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (4)

Itselläkin ollut aikeissa käydä Roomassa lähivuosina, mutta tulee käytyä ympäri maata aina samalla kertaa, niin ei viitsi valmismatkoihin ruveta.

Eli mieluiten jostain Espanjalaisten portaiden, Pantheonin ja Colosseumin väliltä.Monet matkanjärjestäjät tarjoavat hotelleja vain rautatieaseman läheltä, mikä on sekin ihan ok, mutta kävelymatka keskustaan on aikamoinen, pari kilometriä, mikä tuntuu Roomassa melko pitkältä. Bussilla ja metrolla pääsee, mutta ainahan se on helpomaa, kun on jo valmiiksi ihan lähellä " keskeisiä" nähtävyyksiä ja paikkoja. Lisäksi bussien ja metrojen kanssa saa olla tarkkana taskuvarkaiden suhteen. Me olemme olleet siellä aseman lähellä ja seuraavalla reissulla panostamme hotelliin ja menemme mahd. keskelle ja lähelle niitä kuuluisia piazzoja ja nähtävyyksiä. Muutenkin tulee käveltyä Roomassa niitä nähtävyyksiä katselemassa, joten hotellin sijainti helpottaa. Pääsee vaikka välillä lepäämään omaan hotellihuoneeseen.Rautatieaseman lähelllä ei ole juurikaan nähtävää tai sitä turistien haluamaa keskustaa, joten sieltä on aina lähdettävä erikseen.Aurinkomatkoilla on muistaakseni Mozart-niminen hotelli, jonka sijainti on ok.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

se on paikallisten oma asuinalue ja lähellä Vatikaania.Toinen vaihtoehto on ottaa hotelli läheltä nähtävyyksiä. Itse olimme hotellissa Anglo Americano, jonne Aurinkomatkat järjesti matkan. Hotelli oli hyvällä paikalla lähellä Espanjalaisia portaita ja Trevin suihkulähdettä.Trasteveressa on halvempi hintataso kuin esim. Colosseumin vieressä kun käytte ravintolassa syömässä.

ja oltiin kivassa hotellissa (Finnmatkat) just Terminin lähellä.

Siitä oli kyllä ihan helppo asioida mihin vain, kun otimme vkon lipun, jolla pääsi yleisillä any time ja metro on Roomassa hyvä ja helppo.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat