Vierailija

Onko hyvä ikäero.. sisarusta odotetaan ainakin innolla ja äidin vatsaa silitellään ahkerasti... Mustasukkaisuutta tulee varmaan kun vauva syntyy...mietiskelen..Kommentit (9)

Arvaa vaan kiinnostaako 5 vuotiasta 9 vuotiaan jutut! Tietenkin ja kovasti. No entä haluaakohan 9 vuotiaas sen 5 vuotiaan kakaran hommiansa sekoittamaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

i aikasin mm. roolileikkiä isosiskon ohjauksessa :) Mustasukkasuutta ei ole ollut oikeestaan yhtään, kun ikäeroa senverran etteivät ole toistensa " reviirillä" . Molemmilla on omat tärkeät jutut. Ja on helppo huomioida molempien ikään sopivalla tavalla. Esim. isä lähtee isomman kanssa luistelemaan ja minä pienemmän kanssa pulkkamäkeen jne. ja kumpikin on tyytyväisiä.

Alusta saakka on mennyt oikein hyvin. Enemmän keskenään riitelevät tämä keskimmäinen ja 2v 4kk nuorempi sisko.Pojat ovat erittäin hyvät kaverit ja leikit sujuvat erittäin hyvin. Juuri nyt ovat 9v. ja 5v. Isompi osaa ottaa pienemmän huomioon ja pienempi on tosi hyvin kehittynyt eli pärjää hyvin mukana isoveljen kavereidenkin kanssa.

Kuitenkin 4v. on jo niin järkevä, että turhat nysimiset ja tuuppimiset yms. jäävät tekemättä. 4v osaa myös auttaa äitiä vauvan kanssa ja tehdä pieniä " kunniatehtäviä" , jotka sitten avittavat sitä, että isompi sisarus hyväksyy pienemmän nopeammin.

afrikan tähteä. Ja kyllä 5 vuotias on hyvin kiinnostunut kouluasioista ja läksyistä, odottaakin innolla syksyä kun pääsee eskariin.Alussa oli tietty mustasukkaisuutta kun tyttö oli noinkin kauan ainoana lapsena mutta ei mitään suurta dramatiikkaa. Sopi ainakin meille hyvin tuo ikäero.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat