Vierailija

Morjes,lähden Thaimaaseen poikani kanssa tammikuun alussa. Reissussa noin kuukauden verran. Tarkoitus olisi kiertää ja nähdä mahdollisimman paljon. Muiden kokemukset ovat tervetulleita, sillä tämä on meidän eka reissu Thaimaaseen vaikka muissa maissa onkin tullut matkustettua paljon. Kiitos jo valmiiksi!

 

Kommentit (3)

Moikka, suosittelen teille Krabia. Maiset ovat upeita ja luonto vesiputouksineen häikäisevän kaunista. Krabilla on erittäin hyvät ns.aktiivilomailu mahdollisuudet ja se on suosittu paikka kiipeilijöiden keskuudessa. Alueella voi majoittua bungaloweihin mikä oli ainakin minulle jo kokemus sinänsä. Vinkkejä Thaimaahan löydät seuraavilta sivuilta.

Matkailusivustot Thaimaasta:

http://www.thaimaa.suomalaisille.com

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oma kokemus on Koh Samuilta, jossa olimme kuukauden viime talvena. Lomasta eikä paikasta ole mitään huonoa sanottavaa, paitsi liikenne joka on todella hurjaa ja jossa kannattaa olla varovainen. Meilläkin oli alunperin tarkoitus reissailla enemmän, mutta todetessamme löytäneemme juuri meille täydellisen lomakohteen ei saaresta poistuttu. Saarella oli juuri sopivasti ohjelmaa kuukauden reissulle ja oli mistä valita. Voi etsiytyä unelmien autioille hiekkarannoille, lojua riippukeinussa, seikkailla skootterilla, bongailla buddha-patsaita, temppeleitä, vierailla hassulla käärmesafarilla, nähdä tiikereitä eläintarhassa, syödä sirkkoja sunnuntain markkinoilla, uida vesiputouksilla, käydä edullisissa hemmotteluhoidoissa jne. jne. Parasta lapsen (5v) kanssa oli minusta se, että pystyi ottamaan myös ns. välipäiviä turistina oloon ja pujahtaa vaikka paikalliseen Tesco Lotus Hill tavarataloon... Entisenä reppureissaajana lapsen kanssa arvosti myös hyvää ja puhdasta ruokaa. Taisimme kaiken rannalla lotraamisen oheen sortua myös paikalliseen minimalistiseen vesipuistoonkin, joka oli hetken helpotus aaltojen vahtimiseen... Asuimme netin kautta bongatussa edullisessa mutta hyvässä vuokratalossa Lamain eteläpuolella sellaisella rauhallisella omakotitaloalueella. Saarella välimatkat ovat lyhyitä ja päiväretkiä teki helposti eri puolille saarta esim. Big Buddhalle. Eli suosittelen lämpimästi Koh samuita! Ihanaa lomaa!!! Thaimaa ON paras kaukomaa lomailuun lapsen kanssa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat