Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kommentit (11)

Lapsilisien muuttaminen verolliseksi pienentäisi ennestään lapsiperheiden ostovoimaa. Eikö juuri ostovoimaa pitäisi saada lisättyä, jotta raha menisi kiertoon? Meidän perheen talous menee ainakin ihan sekaisin, jos lapsilisät tulevat verollisiksi. Tämä tulee pahentamaan ennestäänkin tiukkaa tilannetta.

Ne, joilla on varaa laittaa lapsilisät rahastoihin tai pankkitilille kasvamaan korkoa, eivät tarvitse ko. lisää. Meillä lapsilisä menee elämiseen kuten ruokaan, vaatteisiin, harrastusmaksuihin ym. maksuihin joihin palkasta on hankala saada laskujen ja perusruuan jälkeen revittyä rahaa. Mikäli lapsilisää verotetaan ja siitä jää vähemmän käteen ostetaan meillä vähemmän vaatteita, vähemmän kalliimpia ruokia (esim. hedelmät) käydään harvemmin junalla tai autolla mummolassa, käydään harvemmin elokuvissa ym. arjen pieniä iloja. Niistähän on pakko ensimmäisenä säästää

Meitä keskituloisia on paljon, joten äännestetään seuraavissa vaaleissa aina perussuomlaisia, ei siis kokoomusta, ei SDP.ta, ei vasemmistoliittoa, ei kristillisiä, ei ruottalaisia, ei keskustaakaan, Sipilä on itse sikarikas niin ei tiedä tavallisesta elämästä mitään.

Kyllä mä ihmettelen kun nyt jotku esimn iloitsee kuinka koulutus saatiin sentään pidettyä ilmaisena. Me maksetaan ihan hitosti veroja ja kuitenkaan meillä ei ole varaa mihinkään mihin jopa 90-luvun lamassa oli varaa. Mm. neuvolajärjestelmä olisi silloin kattavampi, tarkastuksia oli paljon useammin.  Tässä on ollut monta lihavaa vuotta välissä, mutta kaikkea on silti supistettu. Kouluissa, terveydenhuollossa, lapsilisissä... Olisiko aika alkaa säästämään vaikkapa lisäeläkkeistä, kansanedustajien sopeuttamiseläkkeistä sun muista. Ja olisiko pitänyt miettiä, ennen kuin yritysveroa tiputettiin aivan tolkuttoman paljon, työllisyyshän ei tällä tempulla lähtenyt mihinkään nousuun, kuten saattoi arvata, vaikka se perusteeksi annettiinkin

Itse olette äänestäneet nuo tollot hallitukseen, niin. Turha nyt narista kun paska on jo housussa:)) Olette te typeryksiä jotka valitatte, ei kokoomuslaiset välitä lapsilisistä vaan tallettavat ne lasten tileille, ei ne käytä niitä. Tunnen akateemisen perheen jossa kk tulot ovat 15 tuhatta niin lapsilla ovat rahat kaikki tilileillä, lapset ovat nyt teinejä. Pojalle tehtiin oma huoneisto alakertaan ja ostettiin mopoauto, pelää jääkiekkoa sarjassa, voivat siis hyvin. Urpilainen on kokoomuslainen, hänen miehensäkin on..ajatelkaa siitä.

Numero 8, tuota vastausta minä juuri hainkin esittäessäni kysymykseni: paljon teillä jää säästöön/kk.

Kysymys oli suunnattu numerolle 1. Lainaan numeroa 1 "Lapsilisien muuttaminen verolliseksi pienentäisi ennestään lapsiperheiden ostovoimaa. Eikö juuri ostovoimaa pitäisi saada lisättyä, jotta raha menisi kiertoon? Meidän perheen talous menee ainakin ihan sekaisin, jos lapsilisät tulevat verollisiksi. Tämä tulee pahentamaan ennestäänkin tiukkaa tilannetta." 

Teillä ei jää säästöjä eli kaikki menee kiertoon. Mikä on ongelma? Muutenkin tuo keynesiläisyyteen pohjaava fraasi on irti realitaloudesta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat