Seuraa 

Viime tammikuu vuosi sitten alkoi vuosi miehen ja pojan vesirokoilla ja kas kas historia toistaa itseään, sillä nyt on neiti A vesirokossa. Kuumetta oli illalla ja nyt aamulla hieman lämpöä. Rakkuloita ei näytä pahemmin muualla olevan kuin päässä. Alkoi jo toissa iltana kuitenkin. Vielähän niitä saattaa lisää tulla, mutta kyllä esikoisella oli tässävaiheessa jo ihan kunnolla rakkuloita. Eli tässä on sitten muutaman viikon vesirokko putki jos ja kun tuo neiti B saa sen myös.

Maanantaina uhmaamme ja lähdemme risteilemään koko perhe mikäli A:lla ei ole kuumetta ja B ei ole saanut tartuntaa. Mulle sanottiin et 5 päivää ekojen kellojen tulosta täytyy olla karanteenissa. Maanantainahan tuo alkoi ja laivalle lähtö päivänä on menny jo 7 päivää.Tästäkin tuntuu olevan niin monta eri mielipidettä et kauanko tauti tarttuu näppylöiden tulosta.

että tälleen...sari ja tytöt 9½kk ja poika 3½v.

Kommentit (4)

Meilläkin vesirokko kiersi koko viisipäisen lapsikatraan. Ensin sairastui kaksi vanhimpaa ja sitten kun joululomalta päästiin, sairastuivat loput kolme. Vähän oli kuumetta myös näillä 1v7kk ikäisillä pienimmillä, mutta täytyy sanoa että helpolla päästiin ja hyvä oli että sekin saatiin alta pois :).

Paranemisia teille :)!

vaikka imetin ja rokkoja ei silloin pitäisi edes tulla. Viisivuotiaalla esikoisellamme oli ensin vesirokko ja perään heti kaksoset. Oli " helppo" sairaus, ei edes kuumetta tullut. Ja onpa sairastettu pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pojat täyttää kohta kaksi ja olis kiva saada tuo vesirokko alta pois. Esikoiselle sen kävin hakemassa työkaverin pojalta suunnilleen tämän ikäisenä ja aika helpolla päästiin.

Pitäisköhän ruveta huhuilemaan hesalaisia vesirokkoisia joille sais tulla kylään.

Vesirokkohan kannattaa sairastaa lapsena. Mutta jos ihan pienenä (alle 1v) sen saa niin äidiltä saadut vasta-aineet suojaa vielä ja oma puolustusjärjestelmä ei välttämättä ehdi kunnolla mukaan, jolloin vesirokon voi saada toisenkin kerran, usein kuitenkin hyvin lievänä.No, jos ei tauti satu meille kohdalle niin haetaan sitten rokotus siinä kymmenvuotiaana. Nuorille ja aikuisillehan vesirokko voi olla tosi paha tauti.Jaksamista pienille potilaille!

Oli hiukan reilu 8kk:tta, kun sai rokon siskoiltaan. Hoidosta sai sitten rokon toiseen kertaan, kun oli 2V9kk:tta. Molemmilla kerroilla oli aivan täynnä rakkuloita. Lääkäri sanoi heille, että yleensä alle vuoden ikäisenä vesirokon sairastanut saa sen toiseen kertaan.

Meillä esikoinen on rokon sairatanut ja toivottavasti nuo pienet saavat sen myös lähivuosina.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat