Vierailija

Mistä netin lelukaupoista kannattaa ostaa pehmoleluja? Jos haluan sellaisen valtavan ison perhmolelun, ovatko sen postikulut sitten valtavat?

 

http://lempilelut.weebly.com/1/post/2014/03/pehmolelut-netist.html

Oon joskus itse ostanut jotain ainakin BR-lelujen ja Lekmerin nettikaupasta, enkä muista postikulut olis ollut jotenkin suuret, en vaan sit tiiä jos jotain tosi isoa ostaa et nouseeko ne sitten.

Kommentit (2)

Vierailija

BR-leluilta ja Lekmeriltä, myös esim Stockmannin verkkokaupasta. Moni lelukauppa tarjoaa tietyn summan ylittävien ostosten postikulut ilmaiseksi, joten ei ole mitään huolta, voit hyvin tilata isonkin paketin netistä! 

http://leluhuvitus.blog.com/2014/03/14/lelut-tilataan-nykyaan-netista/

Vielä vinkiksi, että lelukauppoihin löytyy netistä tosi hyvin kaikkia tarjouksia ja alennuskoodeja, jotka kannattaa ehdottomasti hyödyntää! 

Vierailija

Täällä päässä hyvät kokemukset on Stockalta: http://alennuskoodikoukku.blog.co.uk/2014/03/21/stockmannin-pakettia-odotellessa-18029144/

Oon tilannut Stockmannin verkkokaupasta lelujen lisäksi vaatteita ym tarpeellista. Varsinkin hullujen päivien aikaan saa tosi hyviä tarjouksia ja muinakin aikoina löytyy sen verkkokauppaan aika hyviä alekoodeja. Toisaalta valikoima ei oo niin laaja ku tavaratalossa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat