Uskallatko rokotuttaa lapsesi tai itsesi?

Vierailija

Olen viimeaikoina törmännyt lukuisiin rokotevastaisiin lähteisin blokikirjoiutuksista tutkimuksiin. Nyt en enää tiedä kumpaan luottaa, rokottamiseen vai rokottamattomuuteen. mitä mieltä palstalaiset olette?

Kommentit (2)

Vierailija

Rokotteilla on viimeisen vuosisadan aikana parannettu aikojen alusta ihmiskuntaa vaivanneita tauteja kuten polio ja eri rokot. 1940-luvulla kun polio eli lapsihalvaus riehui tällainen kysymys olisi ollut naurettava: rokotteen olisivat ottaneet kaikki.

 

 

Nykyään ihmisillä ei ole omakohtaisia kokemuksia näistä hurjista taudeista, niinpä kaikenmaailman uskomustohtorit ja muut humpuukihörhöt valtaavat palstatilaa.

Polio olisi jo hävitetty koko maailmasta ellei jotkin uskonnot olisi kieltäneet rokotteiden ottamisen ja nyt jo länsimaissa luotetaan ennemmin blogien noitatohtoreihin kuin vuosikymmenien tutkimukseen ja tuloksiin. Hohhoijaa.

 

Jos haluat olla osallisena polion ja muiden tautien palaamiseen niin jätä ihmeessä rokottamatta. Kannattaa myös käydä lähimmältä shamaanilta hakemassa rohdot seuraavaan kuumetautiin antibioottien sijaan.

Vierailija

Mun mielestä tää ilmiö liittyy ylipäätään tähän tiedon saatavuuden vallankumoukseen. Että jokainen netin myötä uskoo olevansa asiantuntijoita ja päteviä omilla lähtökohdilla arvioimaan kaikkea. 

Tukka nousee pystyyn, kun kuuntelee niitä perusteluja "hygieniatason parantumisesta" jne mutta sitten ei osata ottaa huomioon kymmeniä muita muuttuneita seikkoja, kuten esimerkiksi urbanisoitumista jne.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat