Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Et sinä antanut poikaa pois, kuten lääkärikin teille totesi, sillä tiesit poika oli koko ajan teidän, vaikka asuikin/asuukin muualla ja hän on koko ajan teidän oma poika ja te hänen perhe. Annoit sen sijaan hänelle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä toisenlaisessa ympäristössä ja mahdollisuuden saada rakennettua oma minuutensa sen tuen turvin, jota hän tarvitsi ja tarvitsee. Kaikkea hyvää teidän kaikkien tulevaan!

En kyllä ymmärrä sitä, miks lapsi ei saanut kuukauteen olla yhteydessä kotiväkeen sijoituksen alussa? Vaikka 12 v. tajuaakin etteivät vanhemmat ja sisarukset katoa mihinkään, on kuukausi silti pitkä aika jos ei saanut olla edes puhelinyhteydessä.

Ei tuollaista tilannetta voi edes käsittää itselleen kun ei sitä itse ole kokenut. Hienoa että olette kuitenkin selvinneet, elämä on välillä niin rankkaa. Se on varmasti käsittämättömän epätoivoinen tunne kun ei voi auttaa lastaan ja näkee kuitenkin ettei lapsi voi todellakaan hyvin. Apuakin oli haettu viranomaisilta mutta sitä siihen ei vastattu :( Toivon kaikille perheille kaikkea hyvää ja jaksamista, lasten kanssa ei ole todellakaan helppoa, hatun nosta kaikille vanhemmille!

En voinut itkemättä lukea tuota artikkelia. Se on niin riipaiseva ja syvää myötätuntoa mielessäni esiin tuova. Itse olen läheisesti saanut seurata miltei samaa, enkä todella voi syylistää äitiä. Joskus vaan tällaisia kehitysvaiheita tapahtuu ihmisen epätäydellisyydestä johtuen. Ihmisen mieli ja fysiikkakin on niin herkkä ,emmekä me tiedä kaikkia  syy ja seuraus yhteyksiä.   Nyky yhteiskunta ja  ympäristön paine ei todella aina kohtele lapsiakaan silkkihanskoin .Olemme kaikki yksilöitä ja eri  asiat vaikuttavat eritavalla eri ihmisiin. Varmaa on , että rakkaudella ja huomaavaisuudella ja selkeällä johdonmukaisella ohjauksella voidaan paljon voittaa. Juuri niin tässäkin tapauksessa on pyritty toimimaan. Ikävää kun ammattiapua silloin kun sitä todella tarvitaan saa kerjäämällä kerjätä.Äidille täysi sympatiani iloa siitä , että saa tuntea lapsensa rakkauden edelleen. 

Jälleen saadaan lastensuojelulaitos näyttämään hyvälle, ammattitaitoiselle ja parhaalle mahdollliselle paikalle.
Tekstistä jäi kokonaan uupumaan millaista lääkitystä pojalle on annettu, sillä sehän on selvää että viimeistään laitoksessa asuessaan pojalle on tehty diagnoosi ja saatu lääkitys.
Ei tässä Suomessa ilman läkkeitä olla tarvitse, niitä tunnutaan pitävän ratkaisuna kaikkeen.

Tulee paha mieli kun jälleen muistaa kuinka moni lapsi ja nuori voi äärimmäisen pahoin lastensuojelulaitoksessa, heidän ääntään ei vain kuulla eikä noteerata. Mieltä pahottaa entisestään kun muistaa kuinka moni lapsi ja nuori joutuu käyttämään säännöllisesti psyykelääkettä.

Miksi ihmeessä lastensuojelu vastaa psykiatrisen hoidon/ avun tarpeessa olevan lapsen/nuoren hoidosta? Miksei lapsi saanut pitkäaikaista psykiatrista laitoshoitoa ja sen jälkeen kotiin oltaisiin tuotu apua? Kuinka pitkä psykiatrinen hoito oli? Heti kättelyynkö esitettiin sijoitusta. Sinänsä ihan hyvä, että tulos on hyvä. Mutta lastensuojelun osuus hiukan ihmetyttää. Vanhemmat tuntuvat kuitenkin ajattelevan lastensa parasta tässä tapauksessa ihan aidosti.

Upeaa, että perhe vihdoin sai apua ja selvisivät tästä!

Mutta miten ihmeessä voi ajatella, että liitto pelastuu tekemällä yhden lapsen lisää? Jos liitto rakoilee siksi, ettei pärjää edellistenkään kanssa.

Voi elämä. Kyllä sinä olet se ällöttävä että kehtaat sanoa noin. Täydellinen olet näköjään itse, varmaan olisit pojankin osannut kouluttaa oikeanlaiseksi. Sääli käy jos sinulla on lapsia.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat