Vierailija

http://teemuvehkala.puheenvuoro.uusisuomi.fi/167739-totuus-ista-ja-ii-maailmansodasta-oli-saksan-nouseva-talousmahti

Saksa oli vielä 1900-luvun alussa yksityisomisteisista pankeista riippumaton maa ja heidän maansa talousjärjestelmä alkoi jo ensimmäisten 1900-luvun alun vuosien aikana uhata Rothschildien pyörittämää ja ylläpitämää yksityisten pankkien globaalia kilpailua. Tämä johti aina siihen, että Rothschildit saivat aloitettua I-maailmansodan 1909.

Englannin pääministeri Winston Churchill oli sanonut jo Marraskuussa vuonna 1936; "Saksa on liian vahva, joten meidän on tuhottava heidät." Tällä lauseella hän tarkoitti kuitenkin Saksan taloudellista kilpailuasemaa.

Eli tässä tuli siis tämä ydinasia selville, että kaikki sodat koko tässä maailmassa, ovat kaikki pankkien aiheuttamia ja nyt tällä hetkellä Venäjän talousjärjestelmä kun on mm. syrjäyttämässä ns. öljykaupassa käytetyn petrodollarin asemaa. Joten se uhkaa nyt viedä Yhdysvallat kohti totaalista konkurssia ja lopulta kun USA:n valtionvelka ylittää tarpeeksi suuren kynnyksen, niin enää jäljelle jää vain aloittaa suursota sitä valtiota vastaan, jonka taloudellinen asema uhkaa tämän Sionistisen maailmaneliitin kilpailuasemaa.

Rothschildien pankkiirit rahoittivat myös Adolf Hitlerin nousun valtaan, eli tukivat Natsi-Saksan nousun sekä tuhon. Myös Yhdysvalloissa toimi lukuisia Natsien rahanpesupankkeja, joilla mm. Bushien isoisä Prescott Bush teki itsestään miljonäärin.

Joten näin ollen tämä koko mahdollinen III-maailmansota Yhdysvaltojen sekä Venäjän välillä, tulisi olemaan todellisuudessa vain yksityisten pankkilaitosten aikaansaama kuolinkamppailu.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat