Vierailija

Viimeiset kuukautiset alkoi 6.4.2014...pientä ruskeahkoa vuotoa tuli 3. ja 4.5. Siitä pari päivää niin alkoi menkkamaiset kivut ja viime yönä jo luulin et menkat alkaa kun sattui niin. Tänään (12.5.) tein testin ja vahva plussa. Eli kp37 tänään. Kierto vaihdellut...38(jätin pillerit pois ja täytyi ottaa jälkiehkäisypilleri)-38-27-31-32-26-38(oli kova stressijakso ja se varmasti myöhästytti) ja 32. Kortsulla menty siis about 7kk ja ehkäisyn pois jättämisen jälkeen ekasta kierrosta raskaaksi. Ovulaatiosta ei tietoa koska se on ollut.

Millä raskausviikolla olen..viidennellä vai kuudennella? Koska pitäis käydä lääkärissä? Oireita ei pahemmin ole, väsymystä nyt pari päivää ja hieman etovaa oloa + menkkamaiset kivut. Eka raskaus ja en asu Suomessa, joten sen takia täällä kyselen :)

Kiitos etukäteen :)

Kommentit (1)

Suomessa käydään eka neuvolakäynnillä n. 9 viikolla edellisistä kuukautisista. Siellä sitten terkka selvittelee millä viikolla raskaus oikeesti on. Varaile aikaa noin kuukauden päähän, eiköhän asiat sitten ala selviämään. Onnea ja tsemppiä odotukseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat