Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

http://teemuvehkala.puheenvuoro.uusisuomi.fi/168178-eu-vastaiset-ehdokkaat-pelottavat-valtaeliittia

Yrityslobbarit sekä maailman valtaeliitti on tietojen mukaan lähestyvistä eurovaaleista huolissaan, koska EU-kriittiset puolueet ovat lisänneet kannatustaan mm. Saksassa, jossa EU-kriittinen AfD-puolue on gallupeissa nyt suurimmassa suosiossaan.

 

Kaikki tämä EU-kriittisiä puolueita kohtaan viestivä pelko on peräisin siitä, että jos EU-kriittiset puolueet pääsisivät valtaan, niin ne syrjäyttäisivät valtiot irti EU:sta. Sekä myös näyttäisivät ovea yksityisomisteisille keskuspankeille, joka veisi pohjan pois kuralle Sionistipankkiirien pyramidihuijauksesta, jolla on menestyksekkäästi velkaannutettu valtiot, viemällä niiltä pois valtiollinen rahanluontioikeus.

 

Suomesta EU-kriittisimpiä puolueita ovat pienpuolueisiin lukeutuva Itsenäisyyspuolue sekä Muutos 2011. Mutta Kokoomuksen miehittämä YLE rikkoo edelleen puoluelakia ja on syrjäyttänyt näissäkin vaaleissa kaikki Suomen pienpuolueet, eikä niitä olla kutsuttu tv:n vaalitentteihin.

 

EU:n talouskomissaari Olli Rehn varoitti mediassa 2013 vuoden lopulla Suomen EU-kriittisten puolueiden noususta, joka hänen mukaansa voisi hankaloittaa EU:n päätöksentekoa.

Taitaa pikemminkin olla niin, että nämä sielunsa myyneet EU-herrat pelkäävät nyt komissaarinsalkkujensa puolesta. Kataiselleko nyt kuuluisi antaa tällainen komissaarinvirka palkintona siitä, että sai tehtyä Suomeen yli 47 miljardia velkaa ?

 

Kataisen hallinto oli alusta loppuun täysin mätä ja nyt tämä loppu näyttää siltä, että hallitus ehtii hajoamaan vielä ennen eduskunnan kesälomia, jos Nato:n Suomen kanssa tehty salainen isäntämaasopimus viedään ratifioinnilla läpi Toukokuussa.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat