Vierailija

Näitä Legoland keskusteluja on käyty pilvin pimein, mutta aloitanpa taas yhden... Eli, ollaan menossa kesäkuun alussa Tanskan palikkapuistoon, kertoisitteko viime vuoden kokemuksia. Onko kesäkuu ruuhkaista? Milloinkohan Tanskassa koulut ovat lomalla vai onko Legoland joku koulujen ehdoton kevätretkikohde ja kaikki koululaiset "toukokuu Lintsillä"-tyylisesti paikalla kesäkuun alussa? Ja tärkein kysymys, paljonko Legolandissa on laitteita, joihin 8-vuotias poika voi mennä yksin? En viitsisi moneenkaan mennä itse mukaan... Eikö Legolandissa ole vain sisäänpääsymaksu ja laitteet "ilmaisia"?

Kommentit (3)

Viime kesänä oltiin kesäkuun loppupuolella. Ei ollut ruuhkaa, sopivasti oli ihmisiä. Oli jonoja, mutta ei pitkiä. Suurin osa laitteista sisältyy sisäänpäänsymaksuun. Olin pitkän 6 vuotiaan kanssa. Pituutta siis riitti enemmän kuin useilla 8 vuotiailla, mutta noin 135cm pitkänä oli paljon laitteita joihin piti mennä aikuisen kanssa. Oli toki paljon laitteitakin joihin pääsi yksin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Täällä kans toinen poppoo lähdössä samaan suuntaan kesäkuun puolessa välissä. Reissuun lähtee vanhemmat ja pojat 10 & 11 v. Innolla lueskellaan kaikki mahdolliset vinkit!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat