Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

http://www.nwohavaintoja.blogspot.fi/2014/05/keita-syyrian-kapinalliset-oikein-ovat.html

Keitä ovat nuo Syyrian kapinalliset, joita Suomenkin hallinto tukee ja EU myös haluaa rahoittaa ?

Varoitus ylläoleva video ei sovi herkemmille katsojille.

Videolta näkee, kuinka kapinalliset teurastavat GRAND THEFT AUTO tyyliin rynnäkkökivääreillä sarjatulella ohiajavien autojen kaikki henkilöt ja käyvät oikein teurastamassa jokaisen, että varmasti henki lähtee.

Ampuvat vielä myös julmasti ohikulkevia siviilejä hengiltä.

Tällaisia kapinallisia meidän sitten pitäisi rahallisesti tukea myös Suomenkin veronmaksajien rahoilla.

Tänään Aamulehti uutisoi, että Syyrian sisällissodassa on kuollut jo yli 160 000 ihmistä, joista n. kolmasosa on siviilejä.

Mistä Syyrian sisällissodassa on oikein kysymys

Syyrian sisällissota lähti siitä käyntiin, kun maan presidentti Basar al Assad näytti Jenkkikonsulteille pitkää nenää. Kun Rothschildien pankkiirit olisivat halunneet yksityistää maan pankkivarannot sekä muut heidänkin rahoittamat monikansalliset yhtiöt ottaa Syyriassa ylivallan.

Mutta kun valtaeliittiä tyydyttävään sopimukseen ei päästy, niin siitä alkoivat lukuisat Assadiin kohdistuneet murhayritykset CIA:n toimesta ja koko Syyria syöstiin sisällissodan partaalle. Joten lopulta tuo ennen taloudellisesti erittäin hyvin menestynyt maa oli ajettu täydelliseen kaaokseen.

Syyria oli siis Rothschildien pankkiirien mielestä liian omavarainen valtio ja sellainen ei taas heille käy.

Syyrian kapinallisjärjestöt saavat rahoituksensa pääosin Rothschildien sekä Rockefellerien pankkiirien järjestöiltä. Mutta myös Saudi-Arabia on osallistunut näiden kapinallisten tukemiseen.

Syyrian kapinalliset terroristit ovat kuitenkin joutuneet kokemaan kovia tappioita Syyrian armeijaa vastaan ja nämäkin tuolla videolla Syyriassa siviilejä murhaavat kapinallisterroristit tulevat vielä todennäköisesti saamaan kuulat kalloonsa kaikki.

Miten sitten voi olla, että Yhdysvalloista käsin julistetaan sotaa terrorismia vastaan. Mutta rahoitetaan tämänkaltaisia siviilienmurhaajia suoraan Pentagonista. Jos ei tuo siviilien surmaaminen keskellä päivää ole terrorismia, niin mikäs sitten?

Ongelmana vaan on se, että tämän globaalin maailman salaisen valtaeliitin pyörittämä sotateollisuuden kompleksin sotabudjetti pyörii sillä, että nämä terroristit eripuolilla maailmaa teurastaa siviilejä keskellä päivää. Silloin myös nämä kalashnikov AK-47 rynnäkkkiväärit myyvät edelleen. Siinä mahtaakin olla edelleen maailman myydyin siviilien massateurastuslaite.

Syyrian kohdalla kuitenkin tämä sisällissota ei ole tuottanut vieläkään Rothschildeille toivottua tulosta ja maan hallintoa ei ole vieläkään onnistuttu kaatamaan, koska Syyrian armeija on edelleen liian vahva.

Lähteet: http://www.youtube.com/watch?v=T2Y014ijSBo&feature=youtu.be

http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/jarjesto-syyriassa-kuolleita-jo-yli-160-000/3385060

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat