Santa Barbaran ampumavälikohtauksen vaijetut taustat

Vierailija

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2014/05/santa-barbaran-ampumavalikohtauksen.html

 

Yhdysvalloissa ja maailmalla uutisoitiin 23. toukokuuta, kuinka 22 vuotias mies nimeltään Elliot Rodgers, ampui silmittömästi autosta ja tappoi yhteensä 6 ihmistä. Loukkaantuneita oli 13 kpl... Mies kuoli lopulta ampumahaavaan itsekin ja siitä ei vielä julkisesti tiedetä ampuiko hän itsensä, vai kuoliko autoonsa poliisin luodeista?

Tapauksesta erittäin hämärän tekee se, että tämä pääepäilty Elliot on Hollywood ohjaajan poika. Hänen isänsä Peter Rodgers on mm. tunnetun Nälkäpeli-elokuvan (Hungergames) apulaisohjaaja.

 

 

Nyt sitten pääepäillyn isä Peter Rodgers astui välittömästi CNN:n uutiskameroiden eteen ja julisti maailmalle, että kuinka tämä hänen poikansa aiheuttama ampumatragedia on Yhdysvaltain kansallisen kiväriliikkeen syytä. Siis kuvitelkaa ja poliisi ei ole vielä saanut edes lopullista tapaukseen liittyvää esitutkintaa valmiiksi.

Kuka siis pisti tai jopa kiristi miehen sanomaan nämä lausunnot CNN:llä? 

 

 

 

En nyt väitä, etteikö tuota ampumavälikohtausta oikeasti tapahtunut. Mutta se, että epäillyn isä alkaa välittömästi syyttämään tätä NRA-järjestöä, jota globalistien valtaeliitin korruptoituneet päättäjät ovat yrittäneet saada kuriin, jotta Yhdysvaltain käsiaseet saataisiin lopullisesti kiellettyä kansalaisilta. 

Koska valteliitti ei tunne olevansa ennen turvassa mahdolliselta aseelliselta vallankumoukselta. Mutta sanotaanhan sitä vielä, että kynä on miekkaa terävämpi, että missähän vaiheessa USA:n kongressi esittää lyijy ja mustekynien sekä tussien totaalikieltoja.
 

Nyt tämän Kalifornian, Santa Barbarassa tapahtuneen ampumavälikohtauksen jälkeen Connecticutilainen demokraattien senaattori Richard Blumenthalvaati välittömiä muutoksia aselakeihin.
 

Santa Barbarassa sattuneen ampumavälikohtauksen pääepäilty Elliot Rodgers oli omien sanojensa mukaan varsin yksinäinen Kaliforniassa ja piti myös blogia.
 

Mutta mielenkiintoista tuossa blogissa on kyllä se, että sieltä löytyy vain tasan yksi artikkeli, jossa hän purkaa turhautuneisuuttaa mm. siihen, ettei tytöt ole hänestä kiinnostuneita jne.

Mies kuitenkin piti Youtube-kanavallaan Vlogia, jolla hän sitten tiettävästi kuvasi tämän viimeiseksi jääneen videonsa. Jossa hän kertoo kuinka tulisi kostamaan noille lukuisille blondeille huorille, joita hän ei omien sanojensa mukaan voinut kestää. 
 
Jos nyt ylipäänsä hieman loogista päättelyä ja järkeä käytetään, niin jos tällä kaverilla oli kallis bemari alla ja hänen faijansa vieläpä Hollywood alalla. Niin taloudelliset puitteet olivat varmasti kohdallaan. Mutta tällainen tilanne, että oikeasti mielenterveysongelmista kärsivä henkilö avautuu videolla täysin avoimesti omista ongelmistaan herättää suuria epäillyksiä. Kyseinen kaveri on joko suggestoitu MK ULTRA:lla tai sitten tämä on täysi Hollywoodin tuottama kusetus ja tämä elokuvakaupunki muutenkin tunnetaan erittäin vahvasta MK ULTRA:n läsnäolosta. Eli et melkein yhtään maailmanluokan elokuvatähteä löydä, jota ei olisi suggestoitu/ohjelmoitu MK ULTRA ohjelmoinnilla.
 
MK ULTRA kehitettiin CIA:n toimesta vuonna 1953 ja nykyään se toimii salaisesti, koska sen paljastuminen sai aikanaan niin suuren kohun maailmalla.
 
Elliot on siis mitä todennäköisimmin ollut CIA:n psyop tappaja. Tuolla hänen väitetyllä viimeisellä videollaan hän myös nauraa moneen otteeseen, kun kertoo noiden lukuisten siviilien surma-aikeistaan. Tällainen käytös ei oikein ole ihan normaalille ihmisluonteelle ominaista. Mutta kyllä MK ULTA-hypnoosissa onnistuu.

Sheriffi Bill Brown kertoi kuinka poliisi oli kutsunut Elliotin puhutteluun kolmesti vuoden 2013 alkupuoliskolla. Viimeisin puhuttelu oli ilmeisesti 30. huhtikuuta 2014 Kun Elliotin perheenjäsen käski poliisia pitämään miestä silmällä.
 

Jos kerta näillä jokaisella Vlog-videollaan tämä Elliot valitti koko ajan siitä, että tuli tyrmätyksi kaikkien näiden kauniiden naisten toimesta. Niin kysymys kuuluukin, että jos hän vielä oli sanojensa mukaan neitsyt, niin eikö hänellä sitten ollut varaa edes maksullisiin naisiin.
 
Varsinkin nuo lauseet joita hän näillä lukuisilla videoillaan toistaa, vaikuttavat tulevan kuin jonkun hypnoosipotilaan suusta. 
 
Tämä Santa Barbaran ampumavälikohtaus jokatapauksessa on kaikessa omituisuudessaan läpihaiseva ja sillä on taustallaan poliittinen agenda. Joka on tarkemmin puhdas kaikkien käsiaseiden totaalikieltäminen. 

Joten näin ollen follow the money, niin todelliset syylliset löytyvät aina lopulta USA:n kongressista, jotka pyrkivät näiden lavastettujen ampumavälikohtauksien avulla saamaan kiellettyä Yhdysvaltojen kansalta oikeudet kaikkiin käsiaseisiin.
 

Lähteet: http://www.redicecreations.com/article.php?id=30326

http://www.mindspring.com/~txporter/sec3.htm 

http://en.wikipedia.org/wiki/Project_MKUltra 

http://truthfrequencyradio.com/santa-barbara-shooter-elliot-roberts-raises-mk-ultra-red-flags/

http://aanirfan.blogspot.fi/2014/05/university-of-california-killings.html
 

 

Kommentit (0)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat