Pankkipalvelut, oletteko tyytyväisiä saamaanne kohteluun?

Seuraa 
Liittynyt21.5.2014

Olemme mieheni kanssa olleet iät ajat OP asiakkaita; nyt on tulossa muutos. Asuntolainan kanssa muutama vuosi sitten oli yhtä jahkaamista ja käytiin varmaan 10 eri virkailijalla eikä edellinen aina tiennyt mitä edellisen kanssa olimme sopineet, joten oli enemmän kuin vähän sekavaa. Nyt tarvitisimme remonttilainaa, eikä pankki halua sitä myöntää vaikka meillä olisi varaa maksaa pieni laina (alle 20000) pois alle 5 vuodessa ( ja nopeamminkin kun palaan töihin ensi vuoden puolella). Törkeää käytöstä mielestäni, rahaa ovat kyllä vailla joka kk mutta ei sieltä kyllä asiakaslähtöistä palvelua saa!

 

Tässä mietimme että mihinkäs pankkiin sitten? S-pankki? siellä olisi edullisimmat lainanhoitokulut, mutta miehellä on huonoja kokemuksia tästä nykyisestä lähitapiolasta, ja onko niiden symbioosi nyt sitten toimiva? Nordeaan on aika ensi viikolle, mutta kyselyiden mukaan myös heidän palveluista on sanomista.. Danske Bankkia ei edes harkita.

Kokemuksia, mielipiteitä pankeista?

Kommentit (8)

Danske Bank, huonoja kokemuksia. Pari vuotta sitten päätimme hankkia isomman asunnon. Kävimme pankissa neuvottelemassa ja sieltä luvattiin lisää asuntolainaa. Laitoimme asuntomme myyntiin ja löysimme sopivan uuden asunnon. Tässä vaiheessa, kun piti käydä tarkempia lainaneuvotteluja, pankkivirkailija ilmoittikin ettei meille myönnetäkään lainaa. Meinasi iskeä paniikki, kun oma asuntokin oli myynnissä. Nuoren pankkineidin käytös meitä kohtaan oli muutenkin törkeää.  Konttorinjohtaja yritti sitten kyllä sovitella tilannetta ja selvittää asiaa uudestaan. Me siirsimme tilimme Nordeaan ja saimme sieltä asuntolainan.

Handelsbankenia minäkin suosittelen; nopeaa ja henkilökohtaista palvelua; lainaa hakiessa osoittautui meille edullisimmaksi vaihtoehdoksi t.entinen op:n asiakas

Vierailija

Sehän se just on noissa lainalupauksissa, meillekin annettiin OPsta 150 000 euron lainalupaus , mutta kuinka ollakaan, ei niin isoa antaneetkaan loppupeleissä. Tosin en niin paljoa olisi edes uskaltanut ottaa, mutta että lupaavat jotain ja sitten kuitenkin syövät sanojaan. Melko luottamusta herättävää toimintaa.

Juho

Danskebankin asiakaspalveluun ei panosteta. Jonotin aamupäivällä n15min enkä päässyt läpi. Iltapäivällä reilu 10m. Virkailija oli töykeä. Olen yritysasiakas enkä omaa tiliäni kyllä enää takaisin siirrä.

Mihin tuota pankkia tarvitaan?

Danske bankin surkeus vaan jatkuu. Riidaton kuolinpesän omaisuus makaa jakamattomana vainajan tilillä koska pankki ei saa annettua pesänhoitajalle tilinkäyttöoikeutta puolessatoista kuukaudessa.

Häpeä NORDEA

NORDEA on se, jonka tulisi hävetä.   Palvelu ylimielistä ja todella ynseää. Yritti vanhaa isoäiti tuttavaamme huijata törkeästi ja lähetteli ihmeellisiä kirjeitä, joista vanhus ei ymmärtänyt pätkääkään. Muuta kuin sen, että pitää mennä kiireesti pankkiin kuultavaksi. Onneksi ymmärsi mistä on kysymys ja piti puolensa.  Vanhusten " neuvonta toiminnastahan"  Nordealle tuli juuri äskettäin julkinen huomautus sekä  miljoonan euron sakot . Edellinen yli 5 miljoonan euron sakko taisi tulla Nordea Bank emoyhtiölle jostain rahanpesuun liittyvästä toiminnasta.  

Vielä ollaan nuoria, mutta meistäkin tulee joskus vanhoja, valitettavasti.  Mitä pikimmiten irti Nordeasta, sen parempi. Danske Bankista on meidän perheellä pankinvaihdon jälkeen tosi hyvät kokemukset. Tuttavapiiristä kuultuna myös OP ja S-pankki toimivat  reilusti ja rehdisti.   

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat