Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Vaimo ei hyväksy baarissa käymistäni vaikka käyn korkeintaan kerran vuodessa, tälläkin kertaa tuli vastaus että en minäkään käy juhlimassa niin miksi sinun pitäisi, ja sitten perään sellaset 4 tunnin mökötykset, meillä muuten ihan hyvin asiat. nyt olisi kyse omista synttäreistäni joita en ole juhlinut 4 vuoteen saman asian takia, olen pyytänyt vaimoa mukaan, mutta kun ei juo niin ei kiinnosta lähteä baariin. 

Kommentit (1)

Jaa-a. Se vaimosi syy tuohon kielteiseen asenteeseen kannattaisi varmaan selvittää ensin, muuten on paha kommentoida mitään. Suhde alkoholiin yleensä vai jokin muu. Absolutistismin tulee olla jokaisen oma asia. Eihän vaimosi voi pakottaa sinua vaikka vegaaniksikaan.

Voihan noita synttäreitä juhlia muutenkin. Ainakin nyt tuolla on mitä hienoin grillausilma. Jos ei itselläsi ole moisesta aiempaa kokemusta, eiköhän kaveripiiristä löydy se pihvinkääntelijä. Itse voit hoidella muuta. Eikä sen menyynkään mikään hirmu monimutkainen tarvi olla. Kunhan on hyvä porukka omalta ja vaimosi puolelta. 

 

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat