Nyt asiantuntevaa apua koiran ruokinnassa!

Vierailija

Elikkäs, nyt tarvitset jonkun asiantuntevan ihmisen vinkin aiheeseen miksi koiralle ei saa syöttää mausteista grilliruokaa, miksi suoja ja sokeri on pahasta, miksi koiralle on tärkeää saada ruoka säännöllisesti ja miksi kupissa ei tulisi olla ruoka kokoajan. 

Itse olen sinut näiden asioiden kanssa enkä anna koiralle grilliruokia yms. Koiramme ruokailee säännöllisesti sille säädetyllä ruokavaliolla. Mutta silti tuttavamme valittavat kuinka vähän koiramme saa ruokaa vaikka koira on aivan normaalipainoinen. Kuten myös siitä että heidän koirillaan ruoka oli kokoajan kupissa jne. Kuulin tuttavaltani ettei tämä ole hyväksi ja hän selitti myös tarkkaan miksi koiralle pitäisi välttää näitä mausteisia ruokia yms mutten kuollaksenikaan muista tarkkaan miten ne meni. Suola aiheuttaa vikaa munuaisiin eikä koira tarvitse sitä niin paljon mitä ihmisten valmis marinoiduissa pihveissä esim on. 

Eli miten nyt selitän nämä asiat tuttavalleni että asia menisi oikeasti jakeluun 

Nyt en siis halua mitään kettuiluja tähän vastaukseksi vaan oikeasti asiantuntevia neuvoja! Tiedän ettei pari palaa pihviä ole koiralle kuolemaksi mutta kun ne eivät ole kuintenkaan koirille tärkeää ravintoa. 

Kommentit (0)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat