Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Niin??

Kommentit (4)

Etsikää läheinen leikkipuisto. Niistä löytyy monesti kivaa ohjelmaa ja joissakin puistoissa on myös uima-allas. Ilmaista on myös mennä retkelle Fallkullan kotieläintilalle. Toki riippuu minkäikäisiä lapsia on, että mitkä jutut kiinnostaa... Maauimalat ( Kumpula tai Stadion) on tietty kivoja kaikenikäisille. Mustasaari on myös edullinen ja kiva lapsiperheen retkikohde ( kaikille avoin vaikka onkin seurakunnan omistama): http://www.helsinginseurakunnat.fi/yhteinentoiminta/yhteinenseurakuntatyo/mustasaari.html

Hauskaa Helsinki-oleilua ja kesää!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joku aidattu leikkipuisto (esim. Linja Kalliossa). http://www.hel.fi/hki/Vaka/fi/Leikkipuistot+ja+perhetalot/Leikkipuisto+linja Siellä on kahluuallas, ilmainen puistoruokailu alle 16-vuotiaille klo 12 (omat lautaset tms. kipot ja lusikat mukaan) ja leikkikalut, pyörät ym. puiston puolesta. 

Lounaalle Hakaniemen Ympyrätaloon (Linjan lähellä, metron lähellä) Rossoon http://www.raflaamo.fi/helsinki/rosso-ympyratalo, jossa on lapsille leikkinurkkaus.

Ratikkamuseo on ilmainen ja Cederholmin talo, mutta kai nyt juuri remontissa. museoratikka-ajelukin vois olla hauska tai Skatan uusi maailmanpyörä, tosin se on hieman hintava. Pihlajasaari, Harakka tai Mustasaari ovat myös kivoja paikkoja, joissa voi uida ja leikkiä, osassa myös grillata. Laivamatka ei ole kovin kallis. Suomenlinnahan on myös hyvä, paitsi kärryillä aika ärsyttävä. 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat