Vierailija

Hei vaan, asun pääkaupunkiseudulla ja teen töitä eräässä kioskissa myyjänä(yksityinen).  Olen nyt tehnyt siellä töitä 1 vuoden ja 8 kuukautta. Palkkani on 10,86/h ja iltalisäni 0,94/h 

lauantaina tehdyistä töistä ei tule mitään lauantailisiä mutta sunnuntaina tuplapalkka.

Sopimuksessani sovimme 37,5 h/viikko mutta yleensä viikkoni ovat luokkaa 40-55 h. Palan halusta saada tietää että kuuluuko tuosta viikkotyötuntien ylityksestä maksaa minulle jotain lisiä? Ja kuulostavatko nämä muut lisistämme kertovat jutut lain mukaisesti oikeilta? Eli kuuluuko kaupan alalla saada tuollaisia lisiä ja jättää saamatta näitä muita esim lauantailisät ja noitten viikkotuntien ylityslisät?  Olen yhden kerran saanut lomarahaa mutta lomaltapaluu rahaa en vielä koskaan?

Olen yrittänyt pomoltani kysyä mutta hän on ulkomaalainen ja sanoo vain että ei tiedä ei tiedä ja nyt MINÄ olen päättänyt ottaa selville että onko hän tehnyt väärin vai oikein:) Kiitos jo etukäteen!

Kommentit (2)

Myös tyosuojelu.fi löytyy yhteystietoja, josta saat neuvontaa. Huomioithan kuitenkin käsitteet. Entisestä lomaltapaluurahasta käytetään nykyisin käsitettä lomaraha.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat