Vierailija

Kertokaas miten olette menestyneet tässä asiassa kuin vesiunikoulussa eli unikoulussa, jossa lasta ei huudateta, tassuteta eikä sille tarjota maitoa vaan maidon sijasta vettä?

Oltiin saatu  neuvolan lääkäriltä lupa vierottaa poika pullosta yöksi, joten neuvoksi tuli vesipullo yöksi. Viime yönä sitten 2-3 aikaan eka herääminen, jolloin syötän vettä ja tulee pieni hiljaisuus. 3-4 välissä alkaa seuraava huuto. Juotan koko pullon, mutten sen enempää. Itku ei lopu, joten menen toiseen huoneeseen ja jätän lapsen sänkyynsä.

Miten tarkalleen tuota unikoulua nyt hoidetaan veden kanssa? Olin niin pihalla jo viime yönä.

Kommentit (1)

En edes tiennyt että tuollainen on olemassa, mutta vieroitin omat lapseni yösyömisestä vedellä. Eli kun vauva heräsi ja oli tottunut saamaan maitopullon tarjosin vesipulloa. Joi vain vähän ja nukahti. Toisella heräämisellä joi jo koko pullon ja nukahti. Seuraavana yönä heräsi vain kerran ja joi reilluumin. Sen jälkeen ei enää herääneet. Jos vauva vaan itkee niin ehkä sillä on jokin hätä? Oli jo kuitenkin niin aamu että ehkä olisitte voineet vauvan kanssa herätä puurolle? Oliko vauva saanut tarpeeksi ruokaa nukkamaan menneessä? Itse vieroitin iltapullossa vasta muutaman viikon päästä kun yösyömiset loppuivat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat