Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

yksiössä sähkönkulutus n 2000 kwh/kk ??

Vierailija

Muutin helmikuussa 40 luvulla rakennetuun kt yksiöön. Varustukseltaan -00 ostettu jääkaappipakastin, hella, pyykinpesukone, töllö, läppäri ja valaistus.Pattereissa kiertää vesi.

Hella/uuni käytössä aikalailla joka toinen pv. Pesukone pyörii n 2-3krt viikko. Telkkari päällä n. 4-5h päivässä.Siirto elenialta ja käyttösähkö fortumilta. Helmikuun siirto 1144 kwh. Toukokuu pikkusta alle 2000 kwh (pelkkä siirto lasku siis 125e!!!). Missä vika??Elenian tunti käyriä seuranneena netistä tolpat nousee huomattavasti kun olen kotona/hereillä, joten jotenkin minä sitä kulutan? Mutta jos yhtään mistään mitään tiedän, ni olisihan tuo vuosikulutuksellakin jo aika iso luku.

Elenialle soitin ja ukko sanoi laittavansa postissa sen mittarin josko näkyis mikä kuluttaa. Jos ei auta niim sit ukko tarkastamaan mittaria, mutta jos ehjä onkin niin 200e joutuu turhasta käynnistä pulittaan.

Kommentit (5)

Asia kutakuinkin selvisi. Soitin mies puolisen hätiin ja talkkarin avulla kellarikerrokseen ja mittareita tutkimaan ja rikkihän se. Kahtotaan millon elenian ukot saapuu korjaamaan.. Ja kai laskuista jotain korvausta luulis saavan... 

.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat