Seuraa 

Kommentit (11)

Rasvva on pahempi kuin sokeri.

Jätin rasvan pois ruokavaliosta ja heti lähti atooppinen ihottuma, heinä allergia, iho oireeni paranivat, suoli alkoi toimimaan.

Syön sokeria aamuin illoin ja se pitää pupillini puhtaina ja sarveiskalvot tummina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sokeri.. siihen jää koukkuun.
Rasva ei jos sitä osaa käyttää sopivasti eikä mätä kasaa sipsejä, ranskalaisia ja muuta jatkuvasti suuhunsa.
Nyt läskit liikkeelle eikä mitää tekosyitä syödä' sokeria tai rasvaa.

Vuosikymmeniä jatkunut kokeilu on loppunut Yhdysvalloissa. Vähärasvaisempi ruokavalio ei auttanut vaan aiheutti sairauksia. "Jos noudatat vääriä suosituksia voit sairastua"
http://time.com/2861540/fat-and-carbs-diet-guidelines/

 

Nyt se on sitten virallisestikin totta. Time Magazinen kannessa julistetaan että sota rasvaa vastaan on päättynyt. Voi on päässyt pois pannasta.

Suomessa sydänliitto ja diabetesliitto on tiennyt tämän jo parisen vuotta mutta eivät ole uskaltaneet myöntää tätä, kun rahoittajat eivät siitä maksa. Sydänmerkin kriteereista on joka tapauksessa vähärasvaisuus tippunut vähin äänin.

"Rasvaa vastaan esitetyt argumentit olivat kauttaaltaan vääriä."
Robert Lustig (Kalifornian yliopistossa työskentelevä lastenlääkäri)

Amerikkalaisia kehotettiin vähentämään rasvan käyttöä ruoassa pudottaakseen painoa ja ehkäistäkseen sydäntauteja. On kuitenkin olemassa ylivoimaista näyttöä, mikä osoittaa päinvastaista, liikalihavuuteen erikoistunut lääkäri David Ludwig kertoo Time-lehdelle 23.6.2014.
 
Rasvainen liha, kananmunat ja rasvaiset maitotuotteet hävisivät ruokapöydistä 1980-luvulla kun amerikkalaisille alettiin tuputtaa ajatusta, mitä vähemmän rasvaa syöt sitä terveempänä pysyt.
 
Yli 30 vuotta terveysalan asiantuntijat kehottivat välttämään rasvan käyttöä, mutta uusimpien tutkimustuloksienkin mukaan kokeilu oli katastrofi. Kaikilla asteikoilla mitattuna amerikkalaiset ja myös Suomalaiset ovat nyt sairaampia kuin koskaan aiemmin.
 
Ruokakauppojen hyllyt täyttyivät rasvattomilla tuotteilla ja margariinilla. Uusimpien tutkimustuloksien mukaan juuri hiilihydraatin, sokerin, margariinin ja makeutusaineiden liikakulutuksella on ollut merkittävä vaikutus mm. liikalihavuuden yleistymiseen.
 
 
Tiedetään, että lihasta ja maitorasvoista löytyvillä tyydyttyneillä rasvoilla on hyvänlaatuisia vaikutuksia ihmisen keholle. Amerikkalaisten ja Suomalaisten vähennettyä rasvan käyttöä lihasta, voista ja juustosta saadut kalorit eivät kadonneet mihinkään, koska ne korvattiin huonoilla hiilihydraateilla (viljalla ja sokereilla).
 
Uusien tutkimusten mukaan hiilihydraattien, margariinin, sokerin ja makeutusaineiden liikakulutus on pääsyy liikalihavuuden ja II-tyypin diabeteksen yleistymiselle. Leivän, keksien, pastan ja muiden huonojen hiilihydraattilähteiden käyttäminen saa kehon toimimaan niin, että se varastoi kalorit rasvaksi ja vahvistaa nälän tunnetta, mikä vaikeuttaa painon pudottamista ja lisää lihavuutta.
 
Tässä koko artikkeli:
 
https://dl.dropboxusercontent.com/u/35825844/Ending%20the%20War%20on%20Fat.pdf

THL on Pekka Puskan johdolla tehnyt massiivisen sairastumisepidemian suomessa mahdolliseksi kieltämällä terveelliset eläinrasvat ja D-vitamiinin syönnin viimeiset 40 vuotta ja "pakottanut" kansan syömään luonnotonta prosessoitua kasvirasvaa, syömään ja juomaan rasvattomia maitotuotteita ja käyttämään runsaasti viljaa. Lisäksi on haukuttu ja peloteltu niitä ihmisiä, jotka ovat kyseenalaistaneet nämä suositukset, vaikka tieteellinen näyttö eläinrasvan haitallisuudesta on ollut kovin hataraa aina.

Viralliset ravitsemussuositukset ja varsinkin eläinrasvan kieltäminen perustuu poliittisiin päätöksiin, jotka ovat lähtöisin Yhdysvalloista 1970-luvulla ja joilla ei ole mitään tekemistä terveyden edistämisen kanssa.

Mitä muuta Pekka Puskan pulju on saanut aikaan, kuin -50 luvulta terveen kansan sairaaksi. Ja kaksituhatpäisen puolityöttömän lääkärikunnan nostettua 20 000 täysin työllistettyyn lääkäriin ja 700 lääkärin vajeeseen. Eikä sekään riitä !!!! Eikä kukaan reagoi, eikä tee asialle mitään?

 
Syökää voita! Uutta tietoa kolesterolista
 
http://www.tritolonen.fi/index.php?page=articles&id=164

Virallisten ravitsemussuositusten mukaan aikuisen perusruokavaliossa päivittäisestä energiasta pitäisi tulla n. 30% HYVISTÄ RASVOISTA ja kasvavilla lapsilla tämä rasvojen tarve on 40% .

Vierailija

Jätin rasvan pois ruokavaliosta ja

 

Ihminen kuolee tai ainakin sairastuu vakavasti ilman hyviä rasvoja joita tarvitset n. 80 grammaa päivääs.

 

Eli tää oli joku provo ja todella huonooooo

Monipuolinen ja terveellinen ravinto ja /tai kotiruoka on pelkkä tyhjä fraasi, jota suurin osa suomalaisista ei edes ymmärrä. Esimerkiksi pasta, ruispala ja big mac ovat eri ruokia, mutta kaikkien pääraaka-aineena on sama ravinneköyhä vilja. Toinen haaste tulee ravintoaineiden imeytymisestä. Monen suomalaisen suoliston toiminta on kaukana optimaalisesta.

Kun proteiinien, rasvojen ja hiilihydraattien saanti on optimaalista, niin elimistö polttaa rasvaa energiaksi (joko varastorasvaa taikka syötyä rasvaa riippuen kumpaa tarvitsee polttaa). Ihminen pysyy terveenä, hoikkana ja energisenä.

Laihduttaminen ei onnistu kaloreita laskemalla vaan syömällä oikein. Syömällä ihminen laihtuu ja pysyy terveenä. Länsimainen tapa laskea kaloreita koituu monen laihduttajan sudenkuopaksi. Laihduttajat väsyttävät aineenvaihduntansa syömällä mahdollisimman vähän kaloreita. Kun on sitten laihduttu vaikka 20 kiloa ja aletaan syödä toisenlaista ruokaa, turvotaan kaksinkertaisiksi.

Oman kalorinkulutuksen tarkka laskeminen on käytännössä mahdotonta. Siihen tarvitaan laboratorio-olosuhteet ja tarkat mittalaitteet. Niitä löytyy vain esim. liikuntatieteen tutkimuslaitoksista.

Ruokavalio ratkaisee 90 % painonhallinnasta, terveydestä, vastustuskyvystä, lihaskunnon kasvattamisesta ja ylläpidosta sekä lihasten palautumisesta, liikunta loput. Joten ei ole ihan sama mitä suuhunsa laittaa.

Liian monelle "tavallinen" kotiruoka on lisäainepitoisia eineksiä, viljaa eri muodoissaan, sokeria, keinotekoisia makeutusaineita, prosessoituja kasvirasvoja (margariini, kasvirasvakerma jne...), sokerisia muroja, sekä sokeririkkaita maustettuja maitotaloustuotteita. Sellainen ruoka ei riitä. Se sairastuttaa.

Terveellisen ravinnon kivijalka koostuu kolmesta asiasta: proteiineista, väreistä ja rasvoista.

Ravinto on yksi olennainen asia, millä pystyy vaikuttamaan rasvanpolttoon. Pääsääntö on, että mitä enemmän syöt hiilihydraatteja, sitä vähemmän rasva palaa. Hiilihydraatit ovat rasvojen lisäksi kehon toinen pääasiallinen energianlähde.

Ruoansulatuksessa sokerit ja hiilihydraatit pilkotaan glukoosiksi ja muiksi sokereiksi, jotta ne voivat imeytyä. Glukoosin ylimäärä varastoidaan lihaksiin glykogeenina. Pieni osa glukoosista varastoituu maksaan. Kun maksan glykogeenivarastot ovat täynnä, muuttaa maksa ylimäärän glukoosin rasvaksi elimistöön ja yleensä siihen vyötärölle haitalliseksi sisäelinrasvaksi.

Kun hiilihydraatteja ei ole muuttaa glukoosiksi, niin maksa muuttaa rasvaa glukoosiksi ja näinollen rasva palaa eli mitä enemmän syöt hiilihydraatteja sitä vähemmän laihdut.

Lisätkää liikuntaa asteittain kunnes päivittäisestä liikunnasta tulee elämäntapa (muistakaa erityisesti hyötyliikunta). Liikunta on se voima, joka pitää kehon kunnossa. Ilman liikuntaa laihduttaja ei saavuta täydellistä voittoa. Kaikki liikuntamuodot kelpaavat. Etsiytykää sellaisten liikuntalajien pariin jotka todella kiinnostavat. Pääasia, että nousette sieltä sohvalta!

http://personal.inet.fi/koti/remeli/aitoa_ruokaa.htm

Kuulostiko liian helpolta?

Laihdutus on järjetön bisnes, kun kaikki päivälehdet ja aikakauslehdet ovat viimeisen 30 vuoden aikana joka kevät ja syksy kirjoitelleet milloin mitäkin laihdutusopasta ja liikuntavinkkejä lehtiinsä, jotta lehti myy. Kauppa se on joka kannattaa. Ja tyhmä ei ole se, joka pyytää, vaan se joka maksaa. Kun mitään uutta ei tapahdu ihmisen fysiologiassa eikä tule tapahtumaan, niin kerrataan vanhoja asioita vuodesta toiseen hiukan artikkelia muuttaen. Lisäksi kaikenlaista rasvasiepparipilleriä, laihdutusryhmää, ateriankorviketta, pirtelöä, välipalapatukkaa ja vaikka mitä ihmeainetta myydään miljardeilla, jotta rasva palaa, vaikka kansa ei laihdu eikä tervehdy yhtään, päinvastoin.

Missä vika?

Ja virallinen taho ja heitä edustavat tyypit (mm. viralliset ravitsemusterapeutit) kyllä varmistavat, että Matti ja Maija Meikäläinen jatkossakin aloittavat aamunsa mikropuurolla ja rasvattomalla maidolla sekä vetävät leipää naamariinsa aamusta iltaan margariinilla, etteivät vaan laihtuisi ja tervehtyisi.

Mitä muuta Pekka Puskan pulju on saanut aikaan, kuin -50 luvulta terveen kansan sairaaksi. Ja kaksituhatpäisen puolityöttömän lääkärikunnan nostettua 20 000 täysin työllistettyyn lääkäriin ja 700 lääkärin vajeeseen. Eikä sekään riitä !!!! Eikä kukaan reagoi, eikä tee asialle mitään?

Joo, näille salaliittoteoreetikoille riittää mikä hyvänsä lehtiotsikko, yksittäinen lausunto tai mikä hyvänsä heitto,kunhan se on virallista ja tutkituinta tietoa vastaan. Ylenmääräisen rasvan haitat eivät ole poistuneet mihinkään, tyydyttynyt rasva on edelleen vahingollisinta. Läski, kerma ja liikkumattomuus sekä ylenmääräinen sokeri ihmiset sairaiksi tekee eikä mitkään viljat. Tyypillinen juttu että täytyy löytyä joku syyllinen(Puska) omien elintapojen aiheuttamaan fyysiseen turmelukseen.Tosin nämä tyypit eivät ole hoksanneet että vika ei välttämättä olekaan fyysisellä puolella. Mutta jos vertaa 60-luvun lasta nykylapseen voi huomata että lapset jököttää paikallaan ison osan vuorokaudesta ja liikkuminen tehdään vanhempien autokyydillä.Tämä selittää jo paljon enemmän kuin muutama siivu "vahingollisia" viljatuotteita.

helppo vastaus. ihminen ei tarvitse valkoista teollista sokeria ollenkaan. ihminen tarvitsee rasvaa joka päivä.

Valkoinen sokeri aiheuttaa ryppyjä ja on varmaan pahinta mitä ihminen voi syödä.

Riippuu ihan rasvan laadusta, ei kaikki rasva terveellistä ole. Lähinnä kasviöljyt on ne mitä pitäis saada. Muuten menee suonet tukkoon. Sokeri on laaja käsite. Hiilihydraatit on aivojen ravintoa mutta valkoinen, lisätty sokeri on turhaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat