Hei Anna Abreau! Onks yhtään korvamatoa sun laulamana?

Vierailija

Voi Anna Abreau!

Viimeisesi - joku mokako vain?

Siis mitä ihmettä tämä on? Eikö sinulla ollut suuri ääni... mikä ihmeen pieni korvien kiduttajatar sinustakin on nyt sitten kehkeytynyt? Minne tämmöinen musa ja video sopisivat? Jonnekin takapihojen taakse... vai ei edes sinne... siellä soittaa positiivarit ja katulaulajat... eikä sellaisia enää edes ole... eikö tämä kuuluu jonnekin räkälään... siis YouTubeenko???!!!

Mitä jos alkaisit sillä, että laulat läpi vaikka jotain 250 itse valitsemaasi (voi olla jopa todella vaikea tehtävä) äänellesi ja muuten sinulle sopivaa suuren maailmanmusiikin kappaletta ilman mitään videota... teet niistä oman versiosi, ehkä paremman kuin muut tähdet... kuka tuikkii, kuka ei... ja tuuttaat ne sitten tonne YouTubeen vaikka ilman mitään videota... Karita Mattilakin laulaa YouTubessa Satumaata... ja Arja Saijonmaa jotain Kotkan ruusua... Mitä mieltä olet heidän tulkinnoistaan sun muusta???

Siinä sulle puuhaa kesäpäiviksi... Ei pitäisi olla sinulle vaikeaa... entä miten olis joku Päivänsäde ja menninkäinen tai Sininen uni... tai vaikkapa tuo Dogi ikkunassa... tai Missä sä oot... siis ihan koulun laulukirjalauluja...

Sorry, nyt vaan kirjoitukseni... en ole mikään besserwisser, mutta onks yhtään korvamatoa sun laulamana? Onks kukaan sanonut, että tota menoa saattaisit joutua jopa jonkun voice-doctorinkin pakeille... Who cares??? Hirveä rulianssi sulla näköjään ainakin taitaa olla! Huoh!!!

Terkkuja

Pienet tytöt - suuret äänet...

28.6.2014

Kommentit (0)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat