Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2014/07/yhdysvaltalainen-sisapiirilainen.html

Yhdysvaltalainen ent. palkittu Associated Press toimittaja Robert Parry on saanut tietoonsa tiedustelupalveluiden kautta, että USA:n hallinnolla on satelliittikuvat, joista näkee sen, että Ukraina pudotti Malaysian Airlinesin lento MH17:n.

 Mutta mitäs luulette, että suostuuko tämä kriminaalivaltio USA luovuttamaan nuo heillä hallussaan olevat satelliittikuvat julkisuuteen ?

Jos he näin tekisivät, niin silloin menisi koko III-maailmansodan skenaariot ja operaatiot päin mäntyä, Krimille hyökkäystä myöten. Joten sen sijaan, että he toimittaisivat sieltä julkisuuteen omat satelliittikuvat, joista näkee Ukrainan syyllistyneen MH17-lennon alasampumiseen. He mielummin väärentävät satelliittikuvia, joilla Jenkit pyrkivät syyllistämään Venäläiset sekä Itä-Ukrainan separatistit.

Nyt nämä väärennetyt todistusaineistot ovat tapahtuneet vielä toistaiseksi Kiovan juntan kautta, jota Yhdysvaltain tiedustelupalveu CIA opastaa kaiken aikaa. 

 Informaatiosodankäynti tämän alas pudotetun MH17-lennon ympärillä vain kasvaa entisestään, kun nyt lukuisia aiheeseen liittyneitä verkkokeskusteluja vakoillaan mm. Suomen Suojelupoliisin toimesta. Sitä he eivät ole vielä myöntäneet, mutta viimevuosina mm. 2012 keväällä sattuneen Hyvinkään ampumavälikohtauksesta seuranneet nettikeskustelut joutuivat SUPO:n ja KRP:n syyniin.

Viime-keväänä EU taas puolestaan ilmoitti, että kuinka se laittaa poliisit ja turvallisuuspalvelut asialle, vakoilemaan EU-kriittisiä verkkokeskustelijoita.

Suomen ulkoministeriöön alkuvuodesta kohdistettu verkkohyökkäys saattoi siis olla täysin false-flag tyylinen, eli lavastettu, jolla haluttaisiin antaa lisaa valtuuksia SUPO:lle ja KRP:lle (Keskusrikospoliisi) verkkoliikenteen seuraamiseen.

Lähteet: http://www.infowars.com/whistleblower-u-s-satellite-images-show-ukrainian-troops-shooting-down-mh17/

http://www.talouselama.fi/uutiset/eurotrollaajat+varokoot++nyt+eu+alkaa+kytata+eurokriittisia+nettikeskusteluja/a2167071

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2013/02/eu-aikoo-kytata-eu-kriittisia.html

http://yle.fi/uutiset/supo_ulkoministerio_joutui_kaksi_kertaa_vakoilun_kohteeksi/7332824

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat