Pettäjän käräyttäminen nimettömästi (?)

Vierailija

Mieheni jäi kiinni seksiviestittelystä toisen naisen kanssa. Pitkään ja tiiviisti olivat tätä jo jatkaneet. Kävi ilmi, että tämä nainen myös avioliitossa oleva. Haluaisin kertoa tästä tilanteesta nyt myös tän naikkosen miehelle..... tiedän, että on lapsellista kostaa, mutta silti.

Meillä kotona tää asia on jo loppuun käsitelty. Mutta haluaisin siellä toisessa kodissa tätä asiaa myös käsiteltävän...

Haluaisin tehdä "käräyttämisen" ns. nimettömästi. En vain tiedä miten....? Oisko vinkkejä?

Kommentit (2)

Onko se kosto? Eikö se ole vain tiedon ilmoittaminen. Voihan sitä suoraan sanoa tai laittaa tekstarin ja kertoa, että oman puolisosi kanssa on noin toiminut ja teillä on asia puitu. Sehän on fakta. Ei sen enempää.

Kyllä aikuiset voi ihan aikuisten oikeesti puhua tuollaiset asiat, niinkuin teilläkin kotona. Ja tekstaajat ovat itse omasta käytöksestään vastuussa. Samoin sinä omasta. Mitä tuossa lymyilemään. Kyllä se teksttaja kantaa omat tekonsa. Ei ole sinun vastuullasi. Voisi olla hyvä herättää keskustelu. Laita nimetön tekstari. (poista löhettäjän tiedot) Jotenkin tuntuu hassulta, että pitäis olla tuntematon. Kyllä voit olla näkyvä ja kertoa harmituksesi muillekin. Eihän tarvi syytellä. Voi harmittelevat sen tapahtuneen. 

 

 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat